Ghost Story's -kennelin pentukysely
Jos olet kiinnostunut pennuistamme, ole ystävällinen ja täytä kysely mahdollisimman tarkasti. Kyselyn perusteella otamme yhteyttä sellaisiin koteihin, joille meillä saattaisi olla sopiva pentu. Kyselyn täyttäminen ei sido kumpaakaan osapuolta ja vielä yhteydenoton jälkeenkin edellytämme tapaamista kasvokkain ja molemminpuolista yhteisymmärrystä ennen sitovaa varausta. Muista jättää yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, jos meillä mahdollisesti olisi juuri teille sopiva pentu.
Nimi *
Etu- ja sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero *
Paikkakunta *
Minua kiinnostaa ensisijaisesti *
Required
Kerro, millaista koiraa olet etsimässä. Mitä haluaisitte puuhailla koiran kanssa. Kerro myös, miksi olet päätynyt pitkäkarvaiseen collieen rotuna ja meihin kasvattajana.
Kerro, millaiseen perheeseen koira tulisi. Keitä teillä asuu ja miten asutte? Minkä verran teillä on aikaa koiralle? Miten paljon koira joutuisi olemaan yksin?
Onko teillä aiempaa koirakokemusta? Kertokaa aiemmista koiristanne. Jos teillä on ollut aiemmin collie(ita), kertokaa hieman tarkemmin, myös aiempien koirienne kasvattajat.
Miten ajattelet liikuttavasi koiraa, kun se on aikuinen? Montako kertaa päivässä koira pääsee lenkille? Miten pitkiä lenkit ovat? Onko sinulla mahdollisuutta ulkoiluttaa koiraa vapaana? Onko käytettävissä aidattu piha? Haaveiletko käyväsi koirapuistoissa?
Haluaisitteko harrastaa jotakin koiranne kanssa? Onko teillä kokemusta koiraharrastuksista? Jos etsitte pelkkää kotikoiraa, miten ajattelitte tyydyttää koiran puuhasteluntarvetta?
Miten suhtaudutte näyttelyihin? Haluaisitteko itse käydä näyttelyssä? Jos ette, miten suhtautuisitte siihen, jos kasvattaja haluaisi käyttää koiranne näyttelyssä?
Miten suhtautuisitte ajatukseen koiranne terveystutkimuksista (lonkka- ja kyynärkuvaus, silmätarkastus)? Entä koiranne jalostuskäyttöön, jos terveysvaatimukset täyttyvät?
Olisitko kiinnostunut nimenomaisesti sijoituskoirasta? Miksi?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy