Kaji Selidik Bagi Cadangan Memasang Kanopi di Jalan Chowrasta, George Town, Pulau Pinang
Survey For Suggestion of Shading Canopy Proposal at Jalan Chowrasta, George Town, Penang
........................................................................................................................................................

Tuan/ Puan yang dihormati,

Majlis Bandaraya Pulau Pinang sedang menjalankan kajian pelaksanaan bagi cadangan memasang kanopi teduhan di Jalan Chowrasta, Jalan Penang, George Town, Pulau Pinang. Tujuan utama bagi cadangan ini adalah untuk memberi teduhan kepada para orang awam dan peniaga yang berniaga di pasar pagi di jalan tersebut setiap hari.

Kaji selidik ini akan diguna sebagai panduan Majlis Bandaraya Pulau Pinang untuk menilai dan menganalisasi keperluan, pendapat serta cadangan daripada orang ramai. Hasil kaji selidik ini diharap dapat membantu Majlis Bandaraya Pulau Pinang dalam menyediakan kemudahan terbaik berasaskan data-data yang diperolehi untuk kepentingan semua pihak.

Terima kasih diucapkan di atas kerjasama anda!

Ar. Yew Tung Seang
Setiausaha Bandaraya, Majlis Bandaraya Pulau Pinang

..................................................................................................................................................

Dear participants,

The City Council of Penang Island is planning to install shading canopy at Jalan Chowrasta, George Town, Penang to provide shade for the public and hawkers on the street.

The following survey will be used to assess the needs, the opinions and suggestions from the stakeholders. The data collected will enable City Council of Penang Island to provide the best options for all.

Thanks for your participation!

Ar. Yew Tung Seang
Secretary, City Council of Penang Island

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms