Bestel een kerstbrood en steun het goede doel
Het Arie Lemsfonds steunt initiatieven in de Zaanstreek. In aanmerking komen initiatieven die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken en die in de geest van de vroegere burgemeester van Zaanstad, Arie Lems, zijn. Verbindend, geen onderscheid van rangen en standen, de dialoog benutten en idealisme zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Maak leren toegankelijk
Om geld in te zamelen voor de projecten van het muziekvereniging Onderling Genoegen uit Krommenie en de (T)huiswerkklas van Taalcafé de Sluis organiseert het Arie Lemsfonds een Kerstbroden-actie. Hierbij kunt u één of meerdere kerstbroden bestellen voor eigen consumptie, maar geheel in de lijn en doelstelling van Arie Lems kunt u ook iemand verassen met een kerstbrood. Dat kunnen familie, collega's en vrienden zijn, maar ook kunt u iemand in uw omgeving verrassen die een bezoekje en een leuke attentie in de vorm van een kerstbrood niet verwacht.

Delen helpt
U kunt ook dit formulier (of www.arielemsfonds.nl) doorsturen naar familie en en bekenden in de Zaanstreek.

Bestel de lekkerste kerststol van de Zaanstreek
Als u een kerstbrood wilt bestellen dan kunt u dat doen door het invullen van onderstaand formulier en het overmaken van €10.- per kerstbrood op banknummer: NL95 RABO 0323422535 t.n.v. Arie Lemsfonds onder vermelding van kerstbrood.

Uw bestelling wordt tussen15 en 22 december bij u afgeleverd of bij afwezigheid bij uw buren.**

Ook voor bedrijven als kerstgeschenk
Voor bedrijven geldt dat u kerstbroden kunt bestellen voor uw personeel. De aflevering daarvan vindt plaats op 15 en 16 december. (Mocht u specifieke wensen hebben m.b.t. de aantallen en/of levering geef dit dan aan bij de opmerkingen. Wij nemen dan contact met u op.)

** Bezorging in de regio Zaanstreek
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Hoeveel kerstbroden wilt u bestellen? *
Naam: *
Uw organisatie- /bedrijfsnaam
Adres + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Opmerking toevoegen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy