Workshop Herkennen van en omgaan met mensen met niet aangeboren hersenletsel 
5 oktober 2023 | 09:30-12:30 uur
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naar schatting krijgen jaarlijks 140.000 mensen te maken met een vorm van hersenletsel. Dit gaat om grote aantallen. NAH kan al ontstaan door een val op de fiets en is vaak minder onschuldig als dat je zou denken. Des te meer een reden om de workshop: Herkennen van en omgaan met mensen met NAH te volgen. 

**Review: Je krijgt een goed beeld hoe iemand met NAH dagelijks vele uitdagingen krijgt die je als persoon zonder NAH niet ziet als uitdagingen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd met duidelijke voorbeelden en opdrachten. Bovendien waren de opdrachten heel leerzaam en interessant om te maken!
Wil je deelnemen aan deze interactieve en leerzame workshop op 5 oktober van 09:30 uur tot 12:30 uur? Vul dan dit inschrijfformulier verder in. Je ontvangt z.s.m. een bevestiging van jouw inschrijving en ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop, ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.  
Voornaam en voorletter(s) *
Achternaam *
E-mailadres *
Adres & woonplaats *
Telefoonnummer *
Vraag/opmerking (optioneel)
Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens. De gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van deze inschrijving. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy