Van werken vóór de samenleving naar werken mét, hoe doe je dat?
Uitnodiging co-creatie sessie op 22 september
Van werken voor de samenleving naar werken met. Hoe doe je dat?

Hoe krijgen we meer voor elkaar en maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis in de samenleving? Hoe kunnen we goed omgaan met alle initiatieven vanuit de samenleving? Hoe krijg en hou je de beweging gaande? Deze vragen worden veelvuldig gesteld. Over hoe je je steeds maar weer kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Want wat verandert het snel: voordat je het weet is het net vastgestelde beleidsstuk al weer hopeloos verouderd. Of blijkt het gemaakt achter het bureau en mist het alle verbinding met de werkelijkheid.

Sleutelprincipes

Hoe anders te doen? Graag faciliteren wij de dialoog over hoe we verandering kunnen realiseren samen met de samenleving, in plaats van voor. Niet vanuit de wetenschap dat wij het (beter) weten maar vanuit samen ontdekken, co-creëren en in beweging komen. Met als basis de verschillende sleutelprincipes die Gemeentebewegers, 7Senses en Publiek Werkt Samen inmiddels in de praktijk hebben ‘ontdekt’ en die we graag delen, toetsen en verrijken. Na een korte inleiding kun je deze principes ervaren, geïnspireerd door Madelon Eelderink, auteur van het 'Handboek Participatief Actieonderzoek'.

Voor wie, wanneer en waar

Ben jij bezig met organisatieontwikkeling, opgave gericht werken, participatie of  innovatie binnen jouw organisatie en zoek je naar andere manieren van organiseren om effectiever te zijn? Dan nodigen we je van harte uit op woensdag 22 september van 16:00 uur tot 19:00 uur voor inspiratie en het goede gesprek en om samen te delen en veel te leren! We ontmoeten elkaar in Utrecht bij het kantoor van Publiek Werkt Samen: Atoomweg 50, Utrecht.

Voordat je weer naar huis gaat is er de mogelijkheid om nog wat te eten. Op de reis terug  weet je je gesteund en gesterkt:  je bent niet de enige die het anders wil en doet.

Met vriendelijke groet en wellicht tot 22 september!

Rob van de Beek
Wim Gijsbertse
Marcel de Jong
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Publiek. Report Abuse