Kaarten reserveren voor "Every Woman"
Het verhaal
Als de uit de monarchie weggevluchte verwende prinses op een zekere dag per ongeluk op een oosters piratenschip stapt stort haar leven in. Wanneer ze onverwachte liefde vindt bij een scheepsjongen moet ze al haar vastgeroeste normen en waarden laten varen. Haar verhaal krijgt vorm door de ogen van de oude oosterse scheepskapitein die via eeuwenoude verhalen haar horizon verbreed. Een zoektocht naar haar naakte zelf.

De muziek
In deze moderne opera gaat de rauwe en impulsieve oosterse muziek de uitdaging aan met de verfijnde opera lijnen van de zangeres die versmelten tot een eenheid. De vaste uitvoeringspraktijken uit de barok worden tijdelijk losgelaten om via improvisatie met moderne piano en percussie om nieuwe wegen te ontdekken.

Opera op het water
Het publiek beleeft de voorstelling vanaf het water. Men kan zowel meevaren in rondvaartboten van de Ooievaart als in een eigen boot. Uiteraard is het ook mogelijk om de voorstelling vanaf de waterkant te bekijken. In verband met de corona maatregelen willen we u vragen om dan zelf een stoel of kleedje mee te nemen zodat we in ieder geval genoeg afstand van elkaar kunnen bewaren.
Email address *
Voor- en achternaam *
Telefoonnummer *
Voor welke voorstelling wilt u reserveren? *
Required
Hoeveel kaarten wilt u reserveren?
Voor welk type kaartje wilt u reserveren? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy