Samenwerken met een VA
Wat leuk dat je wil weten of werken met een Virtual Assistant iets voor jou is. Vul deze korte vragenlijst in, dan hebben we allebei helder wat je zoekt en kunnen we kijken of we een match zijn.

Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op en dan hoor je meteen of ik kan bieden wat je zoekt. Zijn we een match? Dan plannen we, als je dat wil, een vrijblijvend kennismakingsgesprek (bellen of Zoom) om de mogelijkheden verder te bespreken.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wil je iets over jezelf vertellen. Hoe heet je? *
Wat is de naam van je bedrijf? *
Waar draait je bedrijf en wat je doet om? *
Zijn er voor jou extra uitdagingen in het ondernemen? Denk aan beperkte belastbaarheid, minder energie, chronisch ziek zijn of gewoon een chronisch tijdgebrek. 😉 *
Waar zou ik je mee kunnen helpen? Zoek je bijvoorbeeld hulp bij een ontplofte mailbox, het beheren van je e-mail en agenda, het schrijven en redigeren van teksten, hulp bij het efficiënter maken van je bedrijf en je workflows, beter in balans blijven, het opzetten van systemen of andere organisatorische ondersteuning? *
Voor hoeveel uur per week denk je ondersteuning nodig te hebben? *
Hoe heb je me gevonden?
Heb je al eens eerder met een VA gewerkt? *
Welke karaktereigenschappen vind je belangrijk bij een Virtual Assistant?  *
Required
Heb je verder nog vragen of is er nog iets dat ik moet weten? *
Hoe kan ik het beste contact met je opnemen? Laat hieronder je website, e-mailadres en telefoonnummer achter en je hoort binnen 2 werkdagen van me. Tot snel!
Mijn website: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer (optioneel)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy