Asociația Națională a Hemofilicilor din România vă invită la „Întâlnire Regională de Comunitate” - Jud.Constanța
Data: 25.11.2023
Interval orar întâlnire: 10:00 - 14:00  
Prânz împreună: 14:00 - 15:30.
Unde: Hotel Continental Forum - str.Mircea Cel Bătrân 39B, Constanța

Asociația Națională a Hemofilicilor din România este o asociaţie non-guvernamentală, fără scop patrimonial care desfăşoară activităţi de promovare şi protejare a intereselor comune ale bolnavilor de hemofilie, boala von Willebrand și a altor tulburări de coagulare rare.

Dacă sunteți pacienți care suferă de hemofilie, boala von Willebrand sau alte tulburări de coagulare rare sau dacă aveți o persoană în familie, printre cunoștințe care se încadrează în această categorie și locuiți în județul Constanța vă invităm la o întâlnire de conectare. 

La această întâlnire veți avea ocazia să discutați cu reprezentanți ai asociației de pacienți, specialiști din domeniul medical, cât și alți pacienți, despre tratamentele disponibile sau potențiale soluții la diverse provocări din viața de zi cu zi. 

Asociația Națională de Hemofilicilor din România își propune să consolideze și să împuternicească comunitatea națională de hemofilie prin creșterea nivelului de educație al pacienților și al familiilor acestora, determinându-i să rămână informați și să-și ceară drepturile, precum și păstrând o perspectivă optimistă asupra vieții. 

Credem că bunăstarea individului derivă în mod fundamental din bunăstarea comunității sale și viceversa. Având în vedere perspectiva noastră simbiotică asupra acestei relații dintre cei doi, considerăm că este firesc ca următorul pas către un nivel de trai mai bun pentru pacienții cu hemofilie să creeze o comunitate cu adevărat conectată și puternică.

În urma completării acestui formular, veți primi de la noi un mail de confirmare cu toate detaliile de care aveți nevoie!
Ne ajută să ne confirmați participarea până la data 23.11.2023.
Vă rugăm să urmăriți comunicarea de pe pagina Facebook - https://www.facebook.com/anhr.ro

Evenimentul este financiar de Sobi.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și Prenume
*
Număr de telefon *
Adresa de e-mail *
Localitatea de reședință 
Calitatea dumneavoastră ca participant la acest eveniment: *
Required
Nume și prenume medic curant: *
Această informație ne ajută pentru a ne asigura că fiecare persoană este în legătură cu un medic curant de specialitate. 
Vin alături de un/o participant/ă minor/ă, respectiv cu: (nume, vârstă)
Ați mai participat la evenimente organizate de ANHR?
*
Dumneavoastră sau persoanele pe care le însoțiți prezentați restricții alimentare sau de meniu? *
Pe lângă participarea la discuții, vă invităm și să luăm împreună masa de prânz de la ora 14:00. De aceea ne ajută să ne spuneți dacă preferați un anumit tip de meniu sau aveți restricții alimentare.
De unde ați aflat despre întâlnire?
*
Sunteți de acord ca ANHR sa folosească datele din acest formular în scopul de a vă informa cu privire la acțiunile viitoare ale asociației și de a vă furniza informații noi apărute în legătură cu această patologie, în următorii 5 ani? *
Acord foto-video:

Sunt de acord ca asemănarea mea să poată fi utilizată de Asociația Națională a Hemofilicilor din România (ANHR) pentru diseminarea acțiunilor lor în scop necomercial, cu privire la hemofilie.

Îmi exprim acordul ca asemănarea mea să poată fi utilizată în materiale audiovizuale, indiferent de formatul acestora.

 Sunt de acord ca toate drepturile privind materialele audiovizuale, inclusiv drepturile de autor, să rămână în proprietatea ANHR.

 Printre drepturile ANHR se numără dreptul de a republica sau modifica conținutul creat, după cum crede de cuviință, precum și combinarea conținutului cu alte imagini sau materiale audiovizuale.

 Declar că am vârsta legală pentru completarea acestui formular în nume propriu. Declar că am citit documentul înainte de a-l completa și am înțeles conținutul său.

*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy