Înscriere Imagine Europe Workshop: Primii pași în videografie
În contextul concursului European Imagine Europe, Asociația April Hub organizează pe data de 15 februarie 2019, ora 19:00, la Teatrul Colibri, workshopul Primii pași în videografie.

În cadrul workshop-ului participanții vor face primii pași în videografie. Se va vorbi despre compoziție și încadrare, lumină și sunet, dar și despre programe de editat. Apoi, cu ajutorul unui fundal chroma și a luminilor de studio, vom trece la partea practică.

Workshopul va fi coordonat de Marin Fagu, actor la Teatrul Colibri, specializat în Tehnologii Digitale în Spectacolul Contemporan, fiind creatorul video mapping-urilor din cadrul Festivalului Puppets Occupy Street. De asemenea, a realizat numeroase dublaje pentru seriale ca: Kung Fu Panda, Sponge Bob – Pantaloni Patrați, Țestoasele Ninja și în prezent coordonează atelierul Video Blogger Colibri.

Imagine Europe este un concurs de idei care invită pe toată lumea, indiferent de vârstă sau naționalitate, să își prezinte viziunea asupra Europei în 2050 printr-un text scurt și un video.
Scrie un text de până la 500 de cuvinte pe tema „Viziunea mea despre Europa în 2050”. Înregistrează textul într-un format video de maxim 3 minute, apoi trimite textul și video-ul pe www.imagineeurope.eu/participate, până pe 28 februarie 2019. Întregul regulament se găsește pe site, la secțiunea About.

Email address *
Nume și Prenume *
Your answer
Vârstă *
Your answer
Intenționez să particip în concursul Imagine Europe: *
De unde ai auzit de eveniment: *
Required
Sunt de acord ca Asociația April Hub să prelucreze datele personale furnizate în cadrul înscrierii la workshop, potrivit Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service