AJÁNLATKÉRÉS NAGY HIRDETÉSRE
• Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot a budapesti kerületi önkormányzatok gondozásában megjelenő NYOMTATOTT újságokban való hirdetésre.
• Ha APRÓHIRDETÉST szeretne feladni, válassza az oldal tetején a Hirdetésfelvétel/Nyomtatott apróhirdetés menüpontot.
• Ez az ingyenes ajánlatkérés Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az itt megadott információk nem jelennek meg a hirdetésben, csupán a kapcsolattartáshoz és - megrendelés esetén - a számlázáshoz van rájuk szükség.
A HIRDETÉS ADATAI
Ha APRÓHIRDETÉST szeretne feladni, ne ezt az űrlapot töltse ki, hanem válassza az oldal tetején a Hirdetésfelvétel/Nyomtatott apróhirdetés menüpontot.
Nyomtatott nagy hirdetés vagy internetes hirdetés érdekli? *
Több választás lehetséges.
Required
Nyomtatott hirdetés esetén színes vagy fekete-fehér? *
Az újságok egy részében van lehetőség kedvezőbb árfekvésű fekete-fehér hirdetés megjelentetésére. Mindkettőt is bejelölheti.
Required
Melyik budapesti kerületekben hirdetne? *
Kérjük, lehetőleg csak azokat a kerületeket jelölje meg, ahol komolyan érdekli a hirdetés. * Az V. kerületi Mai Belváros újság nem az önkormányzat lapja, de akként funkcionál. (A többi lap mind önkormányzati.)
Required
Milyen időtartamra, hány alkalomra tervezi a hirdetést? *
Nem árt tudni, hogy a legtöbb budapesti kerületi újság kéthetente jelenik meg. Két újság (IV., VIII. kerület) hetente, öt újság pedig (VII., X., XIX., XX., XXIII.) havonta jelentkezik.
Required
Mekkora felületre küldjünk ajánlatot? *
Ha nem tudja, jelölje be az utolsó lehetőséget és következő lépésben küldje be a szöveget, hogy felmérhessük, mekkora helyre lesz minimálisan szüksége. Ha képet, logót is küldene, a grafika @ keruletiujsag . hu címre megteheti.
Required
Írja / másolja ide a hirdetés szövegét!
A szöveg mennyiségéből és a képigényből megmondjuk Önnek, hogy mekkora felületre van minimálisan szükség. Ha képet, logót szeretne küldeni, a grafika@keruletiujsag.hu címre megteheti. Az emailben hivatkozzon erre az ajánlatkérésre.
Your answer
INTERNETES HIRDETÉS
Az ajánlat a www.keruletiujsag.hu főoldalára és annak tetszőleges kerületi aloldalaira szól.
Melyik online csomag érdekli?
Online hirdetések választása esetén az alábbi csomagokat ajánljuk. Az egyedi elképzeléseket rugalmasan kezeljük, ezeket az "Egyéb kérés, javaslat" mezőben adhatja meg.
Egyéb kérés, javaslat
Írja meg kérését, javaslatát, amire az űrlap nem tért ki
Your answer
AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATAI
A kapcsolattartáshoz szükségünk lesz néhány adatra. Kérjük adja meg ezeket itt, többségük megadása önkéntes. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.
Vállalkozás neve *
Your answer
Vállalkozás tevékenysége
(Nem kötelező)
Your answer
Vállalkozás honlapjának címe
(Nem kötelező)
Your answer
Kapcsolattartó neve *
Your answer
Kapcsolattartó telefonszáma *
Your answer
Kapcsolattartó e-mail címe *
Your answer
Vállalkozás adószáma
(Nem kötelező. Csak megrendelés esetén lesz rá szükség, ráírjuk a megrendelőlapra.)
Your answer
Adatkezelés *
Az itt megadott, azonosításra alkalmas adatait kizárólag az ajánlatkészítéshez használjuk fel és a jogszabályban meghatározott ideig tároljuk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: https://www.keruletiujsag.hu/keruleti-ujsag/adatkezelesi-tajekoztato
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.