Intresseanmälan till upplevelser i Karlshamn
Under vinter och vår 2019 kommer vi att presentera olika episka upplevelser i Karlshamn för er som deltar i vår kampanj Karlshamn frågar chans. För att ha möjlighet att vinna en av upplevelserna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen, dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn.

Upplevelsen är helt kostnadsfri och det enda åtagandet du som vinnare gör är att dokumentera upplevelsen med ett par bilder och kort text som svarar på frågorna vem, vad, när, hur och varför. Detta material kommer sedan publiceras i kampanjens kanaler för marknadsföring av dels upplevelsen och dels Karlshamn som helhet. Målet är att locka fler besökare och potentiella hemflyttare till vår underbara stad!

Du anmäler ditt intresse till upplevelserna genom detta formulär. Efterhand som vi presenterar upplevelser, kommer det att finnas möjlighet att anmäla sitt intresse till dem. Det går utmärkt att anmäla sig till mer än en upplevelse.Har du redan anmält ditt intresse till en upplevelse och vill anmäla dig till ytterligare en? Då kan du uppdatera ditt formulärsvar genom att skicka in det på nytt!
Email address *
Ditt namn *
Jag vill ha chans att vinna följande upplevelser: *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Kubicom AB. Report Abuse