Пријава за учество на настан
Со пополнувањето на оваа пријава, станувате кандидат за учество на настанот „Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика“, кој ќе се одржи на 6-ти февруари 2018 (вторник) со почеток од 13 часот, во Хотел Порта, Скопје.

Со особено задоволство и чест Ве покануваме да ни се придружите на 06-ти февруари (вторник) во Хотел Порта со почеток во 13 часот, да го обележиме почетокот на проектот „Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика (We-Contribute).

Проектот ќе биде имплементиран од страна на Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување во партнерство со Здружението на бизнис жени и ГТФ Иницијативата за одржлив развој од Хрватска. На настанот ќе бидат презентирани проектните цели, активности и резултати, како и можностите за вклучување во проектот и бенефитите за главните целни групи, граѓанските организации и жените претприемачи. Дополнително, ќе бидат споделени информации за политиките за женско претприемништво и улогата на граѓанскиот сектор во Република Хрватска.

Би Ве замолиле Вашето присуство да го потврдите по е-пошта или со пополнување на овој формулар најдоцна до 18 часот во петок, 2 февруари 2018 година.

Агенда

12:30 – 13:00 Регистрација на учесниците

13:00 – 13:10 Отворање и воведно обраќање

13:10 – 13:30 Проектни цели и активности

Г-ѓа Емилија Андонова, Фондација за менаџмент и индустриско истражување

13:30 – 13:45 Важноста на проектот за развојот на женското претприемништво, очекувани резултати

Г-ѓа Валентина Дисоска, Здружение на бизнис жени

13:45 – 14:00 Политики за женско претприемништво и улогата на граѓанскиот сектор во Република Хрватска

Г-ѓа Мери Ен Рукавина Ципетиќ, GTF – Иницијатива за одржлив развој

14:00 – 14:15 Прашања и одговори

14:15 – 15:00 Коктел

Лице за контакт:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk

1. Име и презиме *
Your answer
2. Телефонски број *
Your answer
3. Е-маил адреса *
Your answer
4. Возраст *
Your answer
5. Националност *
Your answer
8. Организација/компанија/претприемач/институција *
Your answer
12. Дали во текот на настанот Ви е потребен превод од англиски јазик на македонски јазик?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms