AMPA Flama - Formulari d'esporàdics d'espai de joc i hora despertador (Curs 2021/22)
Esteu a punt de començar el procés de notificació d'ús esporàdic d'un servei extraescolar (espai de joc o hora despertador).

Abans d'omplir el present formulari haureu de contactar amb la Carme Duocastella per confirmar que queden places lliures (Tf. 938784025). En el cas afirmatiu, aquest formulari de notificació és nominal, únic per cada alumne/a i s'haurà d'omplir:

- En el cas d'espai de joc: de les 18h del dia anterior fins a les 12h del dia que el nen o nena es quedarà. Recordeu que aquesta extraescolar només es pot fer fins a 2n inclòs.

- En el cas de l'hora despertador: des del moment de confirmació de la Carme Duocastella fins a les 17h del dia anterior.

Si l'alumne/a un dia determinat vol demanar un ús esporàdic de l'hora despertador i també de l'espai de joc haurà d'omplir dues vegades aquest formulari (un per espai de joc i un per l'hora despertador).

El formulari recull les dades del responsable de la inscripció i les dades de l'alumne/a. En enllestir-lo, us serà enviat un correu electrònic a l'adreça indicada a continuació amb el resum de les vostres respostes. Reviseu si cal la carpeta de correu brossa o no desitjat (Spam). Si no rebeu el correu, significa que no s'ha enllestit correctament el procés d'inscripció i caldrà tornar-lo a complimentar.

En realitzar aquest formulari accepteu que l'AMPA reculli i tracti la informació introduïda per gestionar les inscripcions.

Més informació a:
- http://www.ampaflama.cat/
- https://www.ampaflama.cat/extraescolars/espai-de-joc/
- https://www.ampaflama.cat/hora-despertador/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Normatives de l'AMPA *
Required
Protecció de dades *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AMPA Flama. Report Abuse