Katasztrófavédelmi szakág - Önkéntes jelentkezés
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság segítőket keres a koronavírushoz kapcsolódó feladatok ellátásához. Amennyiben úgy érzed, egészséges vagy, van szabad időd és szeretnél segíteni, kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet!

A feladatok elsősorban: orvosok szállítása teszteléshez, idősek/elesettek ellátása otthonukban
Neved *
Your answer
Korod *
Your answer
Melyik városban élsz? *
Your answer
Csapatszámod *
Your answer
Cserkészrangod
Telefonszámod (+36...) *
Your answer
Email címed *
Your answer
Van B típusú jogosítványod? *
Rendelkezel olyan járművel, amit bevásárlásra, időseknek otthoni segítésre, illetve orvosok szállítására tudnál használni? *
Az üzemanyag költséget a Katasztrófavédelem a korábbi bevetéseink során állta.
Az alábbiak közül mely feladatokat vállalnád?
Lehet, hogy a későbbiekben más feladat is jelentkezik, eddig ezekről tudunk.
Mikor érsz rá általában?
Hétköznap? Ha igen, hánytól hányig általában? Hétvégente? Délelőtt, délután? Este? Az FKI hetekre tervez, úgyhogy ne csak a következő napokra vonatkozóan írd le, hanem általában.
Your answer
Egészséges és tünetmentes vagy? *
A koronavírusos megbetegedés leggyakrabban enyhe tünetekkel jár, láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom és fáradékonyság jelentkezhetnek. Ritkábban súlyos kórforma alakulhat ki, ami tüdőgyulladással, heveny légzési elégtelenséggel, vagy akár szepszissel (vérmérgezés), keringési vagy több szervi elégtelenséggel járhat.
A küldés gomb megnyomásával hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat kezeljük és a Katasztrófavédelemnek átadjuk, hogy megkereshessenek.
A kérdőívre beérkezett válaszokat a Google Drive felhőszolgáltatásban fogjuk tárolni, és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal osztjuk meg. Más városok későbbi csatlakozása esetén a helyi katasztrófavédelmi egységek is megkaphatják az adatokat. Amennyiben a kitöltés után meggondolod magad, a katasztrofavedelmi_szakag@cserkesz.hu email címen tudod kérni, hogy töröljük az adataidat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy