Prijavnica - PraviLNO pečeno
IRD Global Zavod, 3MUHE in Zadruga Buna v okviru mednarodne kampanje Čokolada naj bo pravična! (Make Chocolate Fair! – MCF!) organizirajo tekmovanje iz peke - PraviLNO pečeno. Izmed vseh prijavljenih vas bomo izbrali 30, ki vas bomo prosili, da pečene izdelke prinesete 1. oktobra 2014 ob 17h pred trgovino 3MUHE, Stari trg 30, Ljubljana. Poskusila in ocenila jih bo strokovna komisija (Tomaž Sršen, Naser Gashi in Rene Suša) in nagradila najboljše tri. Prinešene izdelke bomo ponudili obiskovalcem v zameno za prostovoljni dar. Z zbranimi sredstvi bomo otroke Zveze prijateljev mladine oskrbeli s pravično čokolado, ki jim jo bomo podarili 24. oktobra 2014 na Čokoljani v Ljubljani.

V zahvalo za sodelovanje bomo recepte vseh izdelkov v tekmovanju objavili v e-knjižici in jih po želji opremili z logotipi, povezavami do socialnih omrežij/blogov/spletnih strani sodelujočih.

Najboljše tri PraviLNO pečene izdelke po izboru komisije bomo nagradili. Prvo nagrajeni prejme 3 kilograme pravične čokolade, drugouvrščeni 2 kilograma pravične čokolade, za tretje mesto pa imamo pripravljen en kilogram pravične čokolade.

Prijave zbiramo do vključno 25. septembra 2014.

Pravila sodelovanja najdete na http://www.buna.si.
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Elektronski naslov *
Your answer
Uporabljene sestavine in poreklo *
Your answer
*
S prijavo potrjujem, da so navedeni podatki resnični in da bo pekarski izdelek spečen izključno iz sestavin lokalnega izvora oziroma iz pravične trgovine ter da bo količina izdelka zadostovala za najmanj osem oseb.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service