ILMOITTAUTUMINEN: Bulgarialaisen laulun korukurssi su 3.11.2019
su 3.11.2019 klo 13.00–16.30
Paikka: Koskelan kirkko, Käpyläntie 11
op. Emmi Kujanpää
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Bulgarialaisen laulun kurssilla lauletaan yksi- ja kaksiäänisiä perinnesävelmiä sekä moniäänisiä sovituksia. Kurssilla tutustutaan myös bulgarialaisen kansanlaulun koristelu- eli ornamentointitapoihin. Kurssi on suunnattu jo kokemusta omaaville laulajille ja laulun harrastajille tyylilajista riippumatta. Kurssilla on uutta ohjelmistoa aiemmilla kursseilla olleille.

Emmi Kujanpää on bulgarialaiseen lauluun perehtynyt muusikko-tutkija (MuM, FM), joka on opiskellut laulua Plovdivin musiikkiakatemiassa Bulgariassa. www.emmikujanpaa.com


ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse - Terms of Service