Föranmälan till Karlskrona Läkareförenings bal 25/9 2021
Efter ett år av hemmakvällar och skyddsutrustning har herr Tegnell nu spått att livet snart kommer att bli mer lite mer normalt. Och vad vi har längtat. Vad lockar då om inte att träffas, äta och dricka gott och att få dansa igen.

KLF planerar i nuläget i optimistisk anda för bal den 25/9. Med tanke på rådande pandemi och restriktioner är det dock tyvärr inte säkert att denna kommer att kunna genomföras. Tegnell kan ha fel. Anmälan är därför i nuläget inte bindande. Skulle samtliga platser bli fullsatta gäller dock först till kvarn. Så anmäl er nu och meddela schemaläggaren!

För att anmäla sig till balen ska man vara medlem i KLF, alternativt kan man vara medföljande till en person som är medlem.

Kostnaden för deltagande beräknas landa på ca 900 kr, men mer information om exakt summa och betalning kommer vid ett senare tillfälle.

Ange nedan en e-postadress som är tillgänglig även på semester. Vidare instruktioner kan komma att skickas ut under semesterperioder, varför det är en god idé att ange en annan e-post än arbetets.

Evenemangsadress: Sjöofficerssällskapet, Amiralitetstorget 7, Karlskrona
För frågor kontakta forattlivetarviktigt@gmail.com
Email *
Namn *
Kostpreferenser?
Önskas alkoholfri meny? *
Namn på ev. medföljande
Kostpreferenser hos medföljande?
Önskas medföljande alkoholfri meny?
Clear selection
Kommentarer och/eller frågor
KLFs logga
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy