itinerariu Arta în spațiul public, la Itinerarii de reCunoaștere

itinerariu Arta în spațiul public, cu Alexandra Rigler
--> Marți, 08.10.2019
--> ora 18.00 - 19.30
--> start la Optilux (piața Operei)

traseul: https://www.google.com/maps/d/viewermid=119_TxtsyLLyPZFepxNpCiWkvL9x43JzI&ll=45.75295390000001%2C21.22466600000007&z=16

Itinerarii de reCunoaștere / Ways of Knowing este un program de mediere pentru întreaga comunitate construit să ne facă pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, istorie, statut, interese și nevoi, să includem arta contemporană, evenimentele, spațiile și instituțiile de cultură în viața noastră de fiecare zi.

Ieșită din galeriile-cu-pereți-albi în spațiul public, arta contemporană asumă complexitatea unui spațiu comun, mizând pe interacțiune și libertatea de exprimare. Intervențiile artistice contemporane din spațiul public lucrează cu realitățile vieții de zi cu zi, depășind condiția de simplu exponat prin relațiile pe care acestea le stabilesc cu cetăţeanul / spectatorul / trecătorul și spațiul de expunere. Este și cazul lucrărilor din spațiul public care au apărut în contextul bienalei Art Encounters, reunite într-un tur ghidat care are ca punct de plecare studiul acestor relații.

Pentru a participa la această întâlnire, avem rugămintea să completați formularul de mai jos. Rezervarea în prealabil este obligatorie, locurile fiind limitate.

În cazul în care nu mai puteți ajunge la întâlnire, vă rugăm să ne anunțați din timp (telefon 0743.831.673 sau pe e-mail asociatia.contrasens@gmail.com), pentru ca alți doritori să poată participa.

--------------
Ways of Knowing / Itinerarii de reCunoaștere - Programul de mediere culturală din Bienala ART ENCOUNTERS 2019
20 Septembrie – 27 Octombrie 2019 - un proiect al Asociației Culturale Contrasens în colaborare cu Fundația Art Encounters

---------------
Programul complet poate fi consultat pe: http://www.accontrasens.ro/portfolio/itinerarii-de-recunoastere/
Nume și Prenume *
Email *
Telefon *
Aveți însoțitor? *
Numele persoanei care vă va însoți (dacă nu se aplică această opțiune, vă rugăm specificați "Nu este cazul.")
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of none. Report Abuse