3D stenciletés és patina hatások online + bútorfelújítás a gyakorlatban tanfolyam - INGYEN tesztelés
Új online tanfolyam készült a fenti témákat körbejárva. A korábbi tapasztalat az volt, hogy rövid idő alatt nem tudtatok egy egész tanfolyamot letesztelni, így fejezetekre bontottam a tesztelési lehetőséget. Ha szeretnél ingyen kipróbálni technikákat, jelöld be a legérdekesebbeket.
FIGYELEM! A jelentkezéssel vállalod, hogy beszerzed az alapanyagokat (hobbibolt) és időben elvégzed a tesztet, valamit a visszajelzést is elküldöd. Ez egy win-win szitu, ha elküldöm a szellemi termékemet ingyen, kérlek, tisztelj meg a munkáddal és a visszajelzéseddel.
Nagyon köszönöm és várom a jelentkezésed, kezdő, középhaladó haladó alkotókat is szeretnék válogatni, töltsd ki bátran, hol tartasz!

A jelentkezés nem jelent automatikus felvételt a tesztelők közé, én választok közületek!

E-mail címedet nem adom tovább harmadik félnek, bizalmasan kezelem. Kapcsolattartás, értesítés céllal használom fel.

Vágjunk bele! Melyik technikát próbálnád ki legszívesebben? Kezdő és haladóbb megoldásokból is választhatsz! A tanfolyam továbbá tartalmazza a szükséges eszközök és festékek bemutatását, ezt alapból megkapjátok. Az alábbiakból lehet választani, akár többet is. *
Required
Miért jelentkezel tesztelőnek, miért érdekel a tanfolyam?
Your answer
Miért online tanulnál bútort festeni? (több választ is adhatsz)
Hogy állsz a bútorfestéssel (esetleg egyéb hasonló kreatív tevékenységekkel) *
Tanultál már bútorfestést korábban?
Milyen konstukcióban érdekelne téged az online tanfolyam? (ez segít engem a csomagok összeállításában) *
Név (hogy meg tudjalak szólítani, illetve megkülönböztetni másoktól) *
Your answer
Jelentkezem tesztelőnek, s ezzel együtt vállalom, hogy beszerzem a szükséges alapanyagokat, kipróbálom a technikákat, fotókat készítek róla, illetve a visszajelző kérdőívet is kitöltöm. Mindent a megadott határidőn belül. A visszaküldött fotókat és válaszokat - beleértve ezen jelentkezési lap válaszait is a BOHOdesign szabadon felhasználhatja marketing és statisztikai célokra. A kapott tanfolyami anyagot bizalmasan kezelem, nem adom tovább. *
Email cím *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.