Vols cedir un pis?
La Fundació HÀBITAT3 gestiona programes a diferents municicipis catalans i cerca habitatges per a entitats socials. Els habitatges es destinen a col·lectius vulnerables.

Si disposeu d'habitatges a d'altres municipis, preguem empleneu el formulari tot indicant la població, i ens posarem en contacte amb vosaltres per a informar-vos de les opcions de cessió en cada cas.

DADES DE CONTACTE
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Telèfon *
Your answer
CARACTERÍSTIQUES DE L'IMMOBLE OFERT
Tipus d'immoble *
Població *
Adreça *
Your answer
Superfície *
Nombre d'habitacions *
Adaptació / accessibilitat *
Lloguer estimat *
¿A partir de quan estarà disponible el immoble? *
MM
/
DD
/
YYYY
Comentaris
Your answer
Com has conegut la Fundació Hàbitat3? *
Política de privacitat de dades *
En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades que l'usuari facilita en aquest formulari quedaran emmagatzemades a la base de dades gestionada per la Fundació Privada Habitat3 Tercer Sector Social. Omplint aquest formulari vostè autoritza la Fundació Privada Habitat3 Tercer Sector Social a incloure les seves dades en el citat fitxer així com a la utilitzar-les i tractar-les de forma automatitzada, o no, per a la gestió i el registre de les seves relacions amb aquesta entitat. Així mateix, vostè també autoritza el tractament de les seves dades personals per a l’enviament, per qualsevol mitjà, d’informació sobre les activitats i serveis de la Fundació Privada Habitat3 Tercer Sector Social. Per tal de garantir-ne la confidencialitat, s'han implantat les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals requerides, d'acord amb el Reial decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aproven les mesures de seguretat aplicables als fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal. La persona usuària té dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades introduïdes al formulari de subscripció. Ho pot fer adreçant-se per correu electrònic: habitat3@habitat3.cat
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació Hàbitat3. Report Abuse - Terms of Service