Thirrje për pjesmarrës: "Human Rights in Covid-19 era"
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emër Mbiemër * *
Mosha *
Gjinia *
E-mail *
Numri juaj i telefonit *
Ju lutem, vlerësoni nivelin tuaj të gjuhës angleze? *
A jeni pjesë e ndonjë grupi vulnerabël, margjinalizuar, ose minoritar ? Nëse po, a mund të përcaktoni se cili grupim? *
Nga cili qytet jeni dhe nga cili qytet do të udhëtoni? *
Keni patur eksperienca të tjera si aktivistë ? Nëse po, flisni rreth këtyre eksperiencave. *
Nga keni dëgjuar për thirrjen? * *
A përfaqësoni ndonjë organizatë tjetër? Nëse po, cilën? *
A keni marrë pjesë në ndonjë trajnim me temë Edukimin e të Drejtave të Njeriut? *
Përse mendoni se duhet të jeni pjesë e këtij trajnimi? * *
A keni ndonjë aftësi dixhitale (foto/video, editim,shkrim artikujsh etj) *
Si mund të kontribuoni në këtë trajnim? *
Cilat janë pritshmëritë tuaja ndaj trajnimit? * *
A keni ndonjë dietë të veçantë ushqimore ose shëndetësore? *
Ndonjë informacion shtesë që dëshironi të ndani me ne.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy