Aanvraag formulier inlog druppel
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Druppel
Met de persoonlijke druppel kun je inloggen in het e-captain administratie systeem. Met name het reserveren van boten wordt hiermee heel eenvoudig.  Omdat de druppel toegang verschaft tot je persoonlijke gegevens moet je wel akkoord gaan met onderstaande voorwaarden. Tegen inlevering van de ondertekende verklaring kun je de druppel afhalen op zaterdag- en zondagmorgen bij de bardienstmedewerker. Het afhaalmoment wordt per e-mail bekend gemaakt. Er wordt eventueel naar je legitimatie gevraagd. Je tekent voor ontvangst. De druppel wordt door RV Aeneas gratis ter beschikking gesteld. Na verzending ontvangt twee e-mails, is dit niet het geval controleer dan even je spambox.
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Lidnummer *
Je vind het Lidnummer door in te loggen op e-captain of in het boten reservering systeem https://www.rvaeneas.nl/mijn-captain/mijn-gegevens
Verklaring *
akkoord
Ik ben mij ervan bewust dat mijn persoonlijke gegevens voor iedereen zichtbaar zijn op de PC waarop is ingelogd zolang er niet wordt uitgelogd.
De druppelhouder blijft te allen tijde aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor het gebruik en/of misbruik van de inlogdruppel.
Bij verlies, diefstal of defect raken van de inlogdruppel blijven de verplichtingen onverminderd van kracht tot de registratie ongedaan gemaakt is. Een vervangende druppel kan tegen betaling van €5,00 worden verkregen.
RV Aeneas kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vervolgschade bij verlies of onjuist gebruik van de ontvangen inlogdruppel.
Bij verlies of schade meld ik dit onmiddellijk aan de webcie zodat zij de registratie van deze inlog druppel ongedaan kan maken. webcie@rvaeneas.nl
Het bestuur van RV Aeneas behoudt het recht om ten alle tijden de registratie van de inlogdruppel teniet te doen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy