Inscripció Webinar: "Enfronta't a les teves pors: Practica una dinàmica grupal"
Les dinàmiques grupals són una de les proves habituals en un procés de selecció. Practica amb nosaltres i aprèn què és el que cerquen les empreses amb aquesta activitat.
T'animes? Enfronta't a les teves pors i perfecciona el teu estil!

T'enviarem la convocatòria el dia anterior a la sessió al correu electrònic que ens indiquis en el formulari.

És molt important que  accedeixis  els 5 minuts previs a l'hora convocada per comprovar que tot  funcioni correctament.

Revisa que les dades que insertes en aquest formulari són correctes perquè t'arribi la convocatòria.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres:
Telèfon de contacte amb el SEOVT
938415812/636603499
mcvt.seovt@mvalltenes.cat

 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1.Nom i Cognoms *
2.NIF/NIE *
3. Telèfon *
4. Correu electrònic *
5. Municipi *
6. Estàs inscrit/a al SEOVT o al servei local d'ocupació del teu municipi? *
Sin título
MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE LA VALL DEL TENES, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades -UE- 2016/679, segons els articles, 5, 6 i 7, per l’LOPD 3/2018, de garantia dels drets digitals, en el seu Títol II i els seus articles, per la Llei Orgànica 1/1982 i l’ultima modificació del 23/06/2010, de protecció civil del dret a l’honor la intimitat personal i familiar, tracta la imatge i les dades personals de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat, amb finalitats determinades, explícites i legítimes i no seran tractades ulteriorment de manera incompatible amb aquestes finalitats. Les dades seran adequades, pertinents i limitades al necessari en relació amb les finalitats per a les que són tractades i, si fos necessari, actualitzades. S’adoptaran totes les mesures raonables per a què se suprimeixin o rectifiquin sense dilació les dades personals que siguin inexactes respecte a les finalitats per a les que es tracten.
L’interessat té dret a presentar reclamacions a l’Autoritat de Control. Només se cediran les dades de l’interessat per obligació legal, per al tractament comptable i fiscal, o per motius relacionats amb el servei ofert per l’entitat.
Dades a tractar: Personals de contacte i imatge.
Finalitat: Gestió administrativa, de formació i promoció de les activitats  als mitjans de premsa audiovisual, xarxes socials, pàgina web i medis d’impressió.

L’interessat podrà exercir els drets d’accés, oposició, rectificació, supressió, limitació i portabilitat, adreçant-se a: dpd@grupqualia.com 
Amb  l’acceptació del procés d’inscripció, autoritza el tractament de les seves dades i imatge personal de forma parcial o total per el motiu / finalitat que s’exposen.

Acceptació de les condicions *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy