Tilmelding til møde om open source-samarbejde

Én fælles kalender for open source-aktiviteter i Danmark? Mere samarbejde på tværs af de forskellige open source-miljøer? Lyder det som noget for dig, så kom til dette debatmøde – og meld dig gerne til at gøre en praktisk indsats.
Oplæg ved Bryan Østergaard, formand for SSLUG og Open Source Days ApS

Tid: Mandag 9. januar 2012, kl. 17-20
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37a, 1606 KBH V, mødelokalet i stuen (ADA)
Arrangører: SSLUG, DKUUG, KLID, PROSA

I Danmark er der tusindvis af open source-interesserede, men ikke ét sted, hvor man kan få en god oversigt. Hvert år samles mange af entusiasterne til Open Source Days, men resten af året er miljøet delt op i små og adskilte interessegrupper, med hver deres announcelister og hjemmesider.

En gruppe foreninger går nu sammen for at dele netværk, viden og begejstring for open source-teknologier, og inviterer til debatmøde om et udvidet samarbejde. Det umiddelbare fokus er en fælles kalender, så vi kan gøre det nemt og overskueligt at finde frem til alle open source-relaterede events, både i og uden for foreningerne.

Kom frisk og vær med til debatten om at samle open source-Danmark til ét rige. Til mødet vil vi også nedsætte en arbejdsgruppe (eller flere) til at komme i gang med det praktiske omkring en kalender og eventuelt andre mulige samarbejdsprojekter.

    This is a required question
    This is a required question