Anmälan till heldag för skyddsombud på Underhållsmässan den 14 mars
Underhållsmässan, IF Metall och NSA i samverkan om personligt skydd och industriell säkerhet. Här lyfts frågeställningar kring arbetsmiljö och säkerhet utifrån rollen som skyddsombud.

Detta är en intresseanmälan, observera att du även måste registrera dig för Underhållsmässan för att komma in på seminariet. Begränsat antal platser.

Här skriver du ut din entrébiljett till Underhållsmässan: https://underhall.se/hem/entrebiljett/

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Företag *
Your answer
Befattning *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Arbetar du som skyddsombud? *
Begränsat antal platser
No Show-avgift
Underhållsmässan tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan.
Den gäller vid avbokning senare än två arbetsdagar (48 timmar) innan våra evenemangs starttid eller om du inte kommer på event du är bokad på. Denna avgift är hos oss 490 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges. Syftet med avgiften är framför allt för att vi ska kunna avboka kostnader för mat etc i tid samt för att föreläsare och partners ska ha chans att planera.

Huvudregel
Avboka genom att ange namn och företagsnamn senast 48 timmar innan aktivitetens start till info@underhall.se. Får du förhinder och avbokar senare utgår no show-avgift. Men vi är tacksamma om du även då meddelar att du inte kommer, till info@underhall.se.

Fotografering och filmning
Underhållsmässan reserverar sig rätten att fotografera och filma under sina event och publicera i sina olika kanaler. Dock är våra besökares integritet viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler går det bra att säga till en av våra representanter på plats. Din önskan kommer att respekteras.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service