GLUON POP UP
Gluon wil de opgroeiende generatie op een kritische en speelse manier vertrouwd maken met innovatieve technologieën. Tijdens Gluon labs ontwerpen en maken jongeren prototypes die het leven in de stad veiliger, aangenamer, gezonder, mobieler en verrassender maken.

Wil jij je leerlingen ook laten kennismaken met de nieuwste technologieën? Dan komen wij naar jouw school met een inter- actieve pop-up demonstratie. Hierbij leggen we de focus op het magisch effect van technologie, roepen we de verwondering op en prikkelen we de zintuigen. Je kiest hierbij uit verschillende thema’s, waaronder coderen en programmeren, VR/AR/IA of 3D printing, uitgewerkt voor jongeren tussen 12 en 18 jaar.

De jongeren komen in aanraking met de nieuwste technologieën, ervaren het leven op Mars via een virtuele 360° wereld, hebben een gesprek met het artificieel intelligent wezen Alexa en verzamelen data over de luchtkwaliteit via de Smart Citizen Kit. Bovendien maken zij kennis met een aantal ingenieuze tools die hun leeftijdsgenoten reeds ontwierpen in de Brusselse fablabs.

Duur van de pop-up: 50 min/1 lesuur
Naam *
Voornaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Naam organisatie *
Adres *
Thema pop-up *
Leeftijd van de jongeren *
Aantal leerlingen *
Onderwijsvorm *
Periode *
Voorkeur dagen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.