Форма за регистрација
Овој прашалник е наменет за сите сопственици на бизнис, идни претприемачи и чинители од областа на претприемништвото кои се заинтересирани да учествуваат на инфо денот за проектот „Јакнење на капацитетите на малите и средни компании преку подобрена поддршка за иновации“, финансиран од Европската Унија.
Име и презиме *
Your answer
Контакт е-маил *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Вашата професија *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service