Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër
Kampanja "Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër" na përket të gjithëve dhe është e hapur për të gjitha organizatat e shoqërisë civile, grupet joformale, lëvizjet civile dhe individët që dëshirojnë të bashkohen në një luftë të bazuar në solidaritet për ajër të pastër në Ballkanin Perëndimor.

Bëhuni pjesë e kampanjës "Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër" – sepse vetëm duke bashkuar forcat mund të përmirësojmë cilësinë e ajrit në Ballkanin Perëndimor dhe duke pasur parasysh faktin që ajri i ndotur nuk njeh kufij, fe, komb, seks ose moshë.

Nëse dëshironi të bashkoheni kampanjën "Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër", ju lutemi shkruani detajet rreth kontaktit në formën vijuese. Të dhënat e mbledhura këtu nuk do të përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveç për këtë kampanjë.
Email *
Emri *
Mbiemri *
Vendi *
Lloji i organizatës: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy