ENQUESTA: PRESENT I FUTUR DE LA COLÒNIA ARQUERS
PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER DECIDIR EL FUTUR DE LA COLÒNIA ARQUERS

L’Ajuntament de Cardona està treballant per millorar la situació i el futur de les colònies Arquers i Manuela. Al llarg d'aquests anys, s'han desenvolupat dos estudis amb l'objectiu de conèixer amb profunditat la situació social i urbanística, així com l'estat dels habitatges. Aquesta anàlisi ha permès fer una diagnosi exhaustiva de la situació, identificar les problemàtiques i fortaleses de cada colònia, i treballar possibles propostes per resoldre les problemàtiques detectades.
Actualment el planejament situa la colònia Arquers en un àmbit de desenvolupament residencial que fa possible mantenir i recuperar els habitatges actuals. A banda, també es treballarà un nou àmbit de creixement que permetrà la construcció de nous habitatges o equipaments, dins del mateix espai.

Per iniciar el procés de reflexió entorn de les colònies s’han mantingut reunions amb totes les persones que hi resideixen per conèixer-ne l’opinió i explicar les propostes perquè hi segueixin vivint. Ara, ha arribat el moment d’obrir la reflexió entorn del futur de la colònia Arquers per fer-ne possible la seva recuperació. L'Ajuntament de Cardona pensa que la millor manera per recuperar i fer reviure la colònia Arquers és obrint un procés de participació en el qual pugui participar tota la població de Cardona per proposar, debatre i decidir quin és el futur que volem per a la colònia.
El futur de les colònies ets tu. Digues la teva!

Ha anat mai a la colònia Arquers?
Què sol anar a fer?
I què li agradaria fer?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service