Kesäleirin ilmoittautuminen 2019
Demarinuorten ja SONKin perinteinen kesäleiri järjestetään tänä vuonna 9.-11.8.2019 Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa. Leirillä pääset tutustumaan kavereihin ympäri Suomea, kehittämään niin järjestöllisiä kuin vaikuttamiseen liittyviä taitojasi - unohtamatta vapaa-ajan viettoa, graffiteja ja leffailtaa!

Tapahtuma alkaa perjantaina 9.8. klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina 11.8 klo 13:00, mutta voit halutessasi saapua kesäleirille omien aikataulujesi mukaan. Tapahtuman hinta on 50 euroa/osallistuja ja se sisältää majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy sunnuntaina 28.7. klo 23:59. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100%

(Huom! Koska kesäleiri on SONKin ja Demarinuorten yhteinen, niin tapahtuma on maksullinen kaikille.)

Varaa oma paikkasi ja ilmoittaudu kesäleirille nyt!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Lisätietoja kesäleiristä voit, kysellä sähköpostilla toimisto@demarinuoret.fi lomien aikana kesällä tai kesätyöntekijältämme Petteri Matteiselta (petteri.matteinen@demarinuoret.fi)

Kesäleirin peruutukset ja ei kiireelliset asiat leiristä sähköpostilla Demarinuorten Jenni Langille. (jenni.lang@demarinuoret.fi)

Nähdään leirillä! :)

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Osoite *
Osoite, postinumero, kaupunki
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Sonk osasto *
Demarinuorten piiri *
Ruokavaliot
Kirjoita alle mahdolliset ruoka-aine allergiat ja erikoisruokavaliot
Your answer
Lisätiedot
Esimerkiksi huonetoiveet, hiljainen majoitus + muut mahdolliset infot.
Your answer
Tietosuojaseloste
Tapahtumaan sovelletaan Demarinuorten tapahtuma- ja vapaaehtoistoiminnan osallistujarekisterin selostetta.

Selosteen voit lukea täältä: https://docs.google.com/document/d/1cq6bLt5bXRYJo0Z_YAtUmkXeBQrJqkj-MO1IX5Matn0/edit?usp=sharing

Tämän hakulomakkeen tiedot näkevät vain Demarinuorten Matkaa järjestävät työntekijät. Osallistujan erityisruokavaliot annetaan lisäksi tiedoksi tapahtumapaikan/ruokailun järjestäjän yhteyshenkilölle ilman eriteltyjä tunnistetietoja. Henkilötiedot annetaan matkajärjestäjälle laivamatkojen matkalippuja varten. Erityisruokavalioita, sekä muuta huomioitavaa ja matkalippuja varten kerätyt tiedot tiedot hävitetään pysyvästi tapahtuman jälkeen, ja Demarinuoret eivät kerää terveyteen liittyviä tietoja.

Tietosuoja *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sosialidemokraattiset Nuoret ry.. Report Abuse - Terms of Service