Inschrijving Son en Breugel Sport Samen
Op 24 april aanstaande worden er diverse sportactiviteiten georganiseerd, waarbij we geld ophalen voor het goede doel, namelijk Son en Breugel Samen Sterker. Donaties komen ten goede aan de strijd tegen kanker in al zijn facetten.
Graag willen wij dan ook aandacht vragen voor het evenement Son en Breugel Samen Sterker wat plaatsvindt op 11 en 12 juni 2022. De slogan voor 24 april luidt dan ook: “Son en Breugel Sport Samen voor Son en Breugel Samen Sterker”.

Iedereen kan hier aan meedoen. Jong en oud, sportief en minder sportief. Vanaf Hotel Restaurant La Sonnerie zal er gestart worden met wandelingen van 5, 10 en 15 km of hardlooptochten van 4, 8, 12 of 16 km. Stap je liever op de gewone fiets (37,5 km), racefiets (60 en 90 km) of mountainbike (35 en 60 km)? Ook daar zijn tochten voor uitgezet! Samen sporten verbindt. En dat is precies wat ‘Son en Breugel Sport Samen’ wil bereiken. Mensen bij elkaar brengen door middel van een sportieve recreatieve activiteit. Al onze activiteiten zijn daarom géén wedstrijden.
De verschillende lengtes van de fiets- en wandeltochten starten allemaal op een ander tijdstip, welke zullen liggen tussen 10.30 – 13.30 uur. De finish zal ongeveer op hetzelfde moment, rond 15.00 – 15.30 uur, zijn. Dan komt iedereen bij elkaar. Gezelligheid staat dan centraal waarbij (live-)muziek en een hapje en een drankje niet zullen ontbreken.

Zin om mee te doen aan een wandel-, ren- of fietstocht, puur voor het plezier en goede doel? Voor kinderen tot 12 jaar vragen we een donatie van €2,50 en boven de 12 jaar €5,00, wat allemaal ten goede komt aan het goede doel.
Volg hieronder de inschrijfmodule en meld je aan voor jouw activiteit (let op, per deelnemer kun je maar aan één activiteit deelnemen). Na het inschrijven doneer je direct jouw bedrag via de link op de volgende pagina.

We kijken uit naar 24 april en wensen je alvast heel veel plezier met jouw gekozen sportieve activiteit!

Let op! Dit inschrijfformulier is voor 1 persoon. Mocht je meerdere personen willen opgeven, dan kun je het inschrijfformulier opnieuw invullen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ik wil meedoen aan de volgende sportactiviteit: *
Vul hier je voornaam in: *
Vul hier je e-mail adres in: *
Vul hier je telefoonnummer in: *
Ik ga akkoord met onderstaande deelnemersreglement: *
Captionless Image
Instructie donatie
LET OP! Je inschrijving is pas compleet als je op de volgende pagina na het verzenden van dit formulier, via de link het bedrag doneert dat van toepassing is voor jou inschrijving.  Voor kinderen is dit €2,50 en voor deelnemers van 13 jaar en ouder €5,00. Mocht je een hoger bedrag willen doneren, mag dat natuurlijk altijd. Het bedrag kun je zelf aanpassen.
Vergeet niet op verzenden te klikken en de instructies op de volgende pagina te bekijken.
 Leuk dat je meedoet! Je ontvangt van ons z.s.m. een mail met verdere informatie.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy