Organisk elektronik - framtidens underverk
Välkommen till en lärarkväll om organisk elektronik. Går det att trycka solceller och elektroniska kretsar på papper? Kan man odla elektriska kretsar? Hur kommer nya tekniska innovationer inom elektroniken kan användas för att underlätta i vår vardag? Vilka möjligheter och vilka hinder finns? Under lärarkvällen den 19 september 2019 kommer du få möjlighet att lära dig mer om detta och diskutera betydelsen av nya forskningsrön.

Vi erbjuder panelsamtal, möjligheter till frågor, diskussioner och förhoppningsvis svar, samt kaffe och avslutande mingel med dryck och mat. Konferensen riktar sig främst till lärare i naturvetenskap, biologi, fysik och kemi på gymnasiet och högstadiet, men passar även lärare i SO- ämnen och filosofi och andra intresserade.

Under kvällen presenteras bland annat Ellen Moons, professor och forskare vid Karlstad Universitet och andra sakkunniga från näringsliv och myndigheter. Ni får förstås också en genomgång av flera relaterade Nobelpris.

Det är kostnadsfritt att delta för lärare. Begränsat antal platser.

Tid: 19 September 16.00–20.00
Plats: Residenstorget, Karlstad
Anmälan: Senast den 4 september
Pris: GRATIS
Övrigt: Under konferensen serveras kaffe, frukt och mat med vin/öl/alkoholfritt. Meddela eventuella allergier och liknande.
Frågor: kontakta andreas.lundin@nobelmuseum.se

Email address *
Namn *
Your answer
Skola *
Your answer
Adress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Övrigt/Matpreferenser
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nobelmuseum.se. Report Abuse - Terms of Service