Rekrytehtävä
Tervetuloa Rapidan rekrytehtävään! Tehtävässä pyritään simuloimaan toimeksiantoa, jonka voisit saada Rapidalla työskennellessäsi. Tehtävän tarkoituksena on toisaalta tutustuttaa sinut siihen, millaista työskentely Rapidalla olisi ja toisaalta antaa meille käsitys sinun osaamisestasi. Otathan rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen!

Lähettäessäsi lomakkeen lomakkeen annat luvan lähettämiesi tietojen käyttöön rekrytointitarkoituksessa. Tiedot tallennetaan Google Forms -palvelulla, jonka yksityisyydensuojatiedot löytyvät osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=en. Tiedot poistetaan palvelusta rekrytointiprosessin päätyttyä.

Osa 1: Tietoja sinusta
Anna linkki LinkedIn-profiiliisi sekä kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi.
LinkedIn -profiilisi URL-osoite
Kerro lyhyesti itsestäsi
Osa 2: Ongelma
Toimikseannoissamme usein ratkaistaan jokin asiakkaan ongelma tai tarve datan avulla. Tärkeä osa prosessia on ongelman tunnistaminen ja muotoilu niin, että se on ratkaistavissa. Tässä tapauksessa saat itse keksiä ongelmaskenaarion.
Kuka on asiakkaasi?
Mitä asiakkaan ongelmaa olet ratkaisemassa?
Osa 3: Tietolähteet
Käytämme toimeksiannoisssamme sekä asikkaiden omaa dataa että julkisesti saatavilla olevaa avointa dataa. Tässä harjoituksessa tarkoituksena on käyttää julkisia tietolähteitä. Voit itse valita ongelmaskenaarioosi sopivat tietolähteet.
Valitsemasi tietolähteet (URL ja kuvaus)
Osa 4: Tietojen käsittely
Useimmissa tilanteissa hyödyllisen analyysin suorittamiseksi on muokattava tietoa erilaiseen muotoon, yhdistettävä useita tietolähteitä sekä tehtävä tiedon pohjalta erilaisia laskentoja. Tässä harjoituksessa voit itse valita menetelmäsi ja välineesi.
Kuvaa tiedon käsittelyprosessi lyhyesti
Osa 5: Tulosten kommunikointi
Erittäin tärkeä ellei tärkein osa toimeksiantoa on analyysin tulosten kommunikointi helposti ymmärrettävästi ja visuaalisesti vakuuttavassa muodossa. Kuvittele, että esittelet ratkaisun määrittelemäsi asiakkaan projektiryhmälle, ja valmistele tuloksista kolmen dian diaesitys. Palauta diaesitys PDF-formaatissa.
Diaesitys *
Required
Kuinka monta tuntia käytit tehtävän tekemiseen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rapida Oy. - Terms of Service