Sektionsmöte 2
Onsdagen den 15/5 kl 17:17 är det dags för SM 2.
Alla studenter som är medlemmar i Telge Teknologsektion är välkomna.
Det bjuds även på Pizza, så se till att skriva vilken du vill ha i anmälningsformuläret

Alla vi som studerar på KTH Södertälje tar del av Telge Teknologsektions verksamhet även om vi är engagerade i sektionen eller inte och därför är sektionsarbetet mycket givande.
Styrelseengagemang behöver inte ta mycket tid. Det hålls minst ett lunchmöte i veckan i styrelserummet. Du behöver inte ha stor föreningsvana sedan tidigare för att söka en post. De viktigaste egenskaperna hos dig som styrelsemedlem är engagemang och du är villig att lära dig och sköta ditt uppdrag på bästa sätt.
Att sitta med i Telge Teknologsektions styrelse är en merit som kan listas på ditt CV i framtiden.
Vi får också ofta inbjudningar till olika evenemang arrangerade av andra sektioner och studentföreningar.
Kommer du på mötet? *
För och Efternamn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Vilken Pizza vill du ha?
Your answer
Vill du engagera dig? Följande poster är lediga:
ORDFÖRANDE
Vi söker en glad och engagerad Ordförande till Telge Teknologsektions styrelse. Mandatperioden är fram till och med dec 2020.

Som ordförande är du sammankallande till styrelsemöten och lunchmöten för styrelsens övriga poster. Du ser till att sektionens arbete går framåt och att sektionen sköter de kontinuerliga uppgifterna. Ordföranden som är ytterst ansvarig för sektionen, sitter också med i Ordföranderådet som THS håller, där träffas ordföranden från alla sektioner knutna till THS.

STURE - Studerande Skyddsombud
Vi söker dig till posten som Studerande Skyddsombud - STURE.
Vill du vara med och påverka vår arbetsmiljö på KTH Södertälje?
Mandatperioden är fram till och med dec 2020.

Som STURE sitter du med i styrelsen för Telge Teknologsektion. Du har ansvar för studenternas arbetsmiljö och kommer medverka i skyddsronder på skolan. Du ska också se till att det finns skyddsanordningar till farliga maskiner, skyddsutrustning vid arbete i maskinlabb eller dylikt, ett fungerande arbetsklimat till exempel en bra temperatur eller ljudnivå.

IVAR - Idrottsverksamhetsansvarig
Vi söker dig som gillar att anordna och hitta på olika roliga sportevent.
Mandatperioden är fram till och med dec 2020.

Som IVAR sitter du med i styrelsen för Telge Teknologsektion. Du ansvar för att boka lokal och se till att material finns tillgängliga för de olika aktiviteterna som planeras.

PAS TIIPS - Programansvarig Student TIIPS.
Vi söker dig som läser programmet Industriell teknik och produktionsunderhåll och vill sköta studiebevakning på programmet. Mandatperioden är fram till och med dec 2020.

PAS TIIPS sitter med i styrelsen för Telge Teknologsektion och har som huvuduppgift att sköta studiebevakningen av sitt program. Att se till att kurserna som hålls i programmet fungerar. Detta genom att anordna kursutvärderingar och finnas tillgänglig för studenter inom programmet. PAS sitter också med i ITMs utbildningsnämnd.

SEKRETERARE
Vi söker en sekreterare till Telge Teknologsektion.
Mandatperioden är fram till och med juni 2020

Sekreteraren sitter med i styrelsen för Telge Teknologsektion och har som ansvar att protokollföra styrelsens möten. Sköter all arkivering av viktiga dokument och ser till att det är ordning på Telge Teknologsektions Canvas. Samt arkivera protokollen på ett lämpligt sätt.

Vill du söka någon post?
Övriga frågor/synpunkter
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service