II TALLER PEL FOMENT DE L'EQUITAT DE GÈNERE AL TERCER SECTOR SOCIAL CATALÀ
Data: divendres 27 de setembre, de 12 a 14 hores
Lloc: Hotel d'Entitats La Rutlla l Sala Actes
Carrer de La Rutlla, 22 l 17002 Girona
Contacte: secretaria@ddipas.org
Nom i Cognom *
Email *
Telèfon de contacte
Entitat *
Càrrec a l'entitat
Protecció de dades
D'acord amb el Reglament (UE) del 25/05 2018, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, les dades personals subministrades per l'Usuari/a seran incorporades a un fitxer automatitzat. En cumpliment de l'establert en la LOPD, l'usuària podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. A tal efecte, pot contactar amb nosaltres enviant-nos correu electrònic a: secretaria@ddipas.org.

A més, et sol·licitem la cessió del teu dret d’imatge, perquè pugui ser captada, sempre amb previ avís, amb el propòsit d’utilitzar-la, de forma gratuïta, en accions publicitàries, promocionals i de difusió de l'organització a través de mitjans impresos o digitals. La imatge personal captada serà tractada d’acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, eliminant qualsevol captació o filmació que pugui atemptar aquests drets fonamentals.
Si consents que es capti i es difongui la teva imatge personal en les condicions exposades als anteriors paràgrafs marca la següent casella: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy