English Makers cu Jay, 2019-2020
Engleza cu vorbitor nativ, prin proiecte creative și conversație.

Orar

Luni, 16:30-18:30 (8-9 ani) - pentru această grupă locurile au fost ocupate, dacă sunteți interesați doar de grupa de luni ne puteți da un email pe adresa contact@scoalababel.ro și în cazul în care se eliberează vreun loc vă vom anunța

Joi, 16:30-18:30 (8-9 ani) - pentru această grupă locurile au fost ocupate, dacă sunteți interesați doar de grupa de joi ne puteți da un email pe adresa contact@scoalababel.ro și în cazul în care se eliberează vreun loc vă vom anunța

Marti, 16:30-18:30 (10-13 ani)

Fiecare copil va avea ocazia să dea glas propriei imaginații, să confecționeze, să meșterească, să experimenteze.
Zicala “nu știi ce poți să faci până când nu încerci” e cheie în toate activitățile desfășurate în MakerSpace, fie că e vorba de crafting, construit, multimedia, design sau alte proiecte creative.

Programul se desfășoară integral în limba engleză și este coordonat de către Jay Thorne. Vorbitor nativ de limba engleză, cetățean britanic, Jay are o experiență de peste 18 ani în domeniul educației. Copiii apreciază deschiderea lui, calmul și simțul umorului. Cu fiecare sesiune ei își dezvoltă vocabularul, își exersează pronunția și învață numeroase expresii prin implicare creativă.

Cursul este atipic și nu se compară cu un curs standard de limba engleză: nu are o programă anume, nu urmărește atingerea unui anumit nivel la finalul anului, nu este o abordare academică, ci una pragmatică, de zi cu zi.

Pentru toate aceste motive și multe altele, English Makers e unul dintre cele mai îndrăgite și longevive programe ale Școlii Babel.

------------------------------------


Completează formularul de mai jos pentru a-ți înscrie copilul/copii la English Makers cu Jay. În baza acestor informații îți vom trimite factura proformă pe email pentru a putea efectua plata*. Înscrierea va fi confirmată după înregistrarea plății.

Tarifele pentru programul English Makers cu Jay la Școala Babel sunt:

English Makers 1 grupa de vârstă 8-9 ani , luni de la ora 16:30 la ora 18:30 - 275 Ron/lună/4 ședințe a câte 2 ore fiecare. Debut 16 septembrie.

English Makers 2 grupa de vârstă 8-9 ani , joi de la ora 16:30 la ora 18:30 - 275 Ron/lună/4 ședințe a câte 2 ore fiecare. Debut 19 septembrie.

English Makers 3 grupa de vârstă 10-13 ani , marți de la ora 16:30 la ora 18:30 - 275 Ron/lună/4 ședințe a câte 2 ore fiecare. Debut 17 septembrie.

Se oferă o reducere de 10% pentru cei care au participat la cursul de English Makers în anul școlar 2018-2019. Frații beneficiază de reducere de 10% din tariful întreg. Reducerile nu se cumulează.

Numărul maxim de participanți este de 12 copii la grupa de vârstă 8-10 ani și de 15 copii la grupa de vârstă 11-14 ani.

Cursul are o durată de 10 luni, pe perioada vacanțelor școlare nu se susține cursul.

*Plata se face cel târziu în săptămâna precedentă începerii cursului English Makers cu Jay. Plata se face pe baza proformei sau facturii, prin transfer bancar sau cash/POS la secretariatul școlii.

Pentru înscrierea la activitățile Enghlish Makers cu Jay vă rugăm să completați următoarele câmpuri:
Numele și prenumele copilului: *
Your answer
Vârsta împlinită a copilului *
Your answer
Numele și prenumele părintelui *
Your answer
E-mail părinte *
Your answer
Telefon părinte *
Your answer
La care curs doriți înscrierea copilului? (În cazul în care sunt 2 sau mai mulți copii vă rugăm să completați câte un formular pentru fiecare copil în parte) *
Acord foto-video *
Pe parcursul întâlnirilor vom face fotografii pentru promovări viitoare ale școlii. Ne ajută în desfășurarea activității. Ești de acord să realizăm și să folosim fotografii/video-uri în care apare și copilul tău/copiii tăi?
Required
Doriți să menționați ceva anume despre copilul dvs.? (Alergii sau intoleranțe alimentare, recomandări medicale, nevoi speciale etc.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scoala Babel. Report Abuse - Terms of Service