TALLER DE BREAK + TALLER DE GRAFFITI (20 de maig)
CATALÀ: Us fem arribar el Formulari d'Inscripció al TALLER DE BREAK del proper dissabte 20 de maig. Com sabeu és una activitat gratuïta adreçada a les i els joves del barri a partir de 12 anys. Ens trobarem al gimnàs de l'Ateneu Popular 9 Barris per començar a les 16h i acabarem a les 17:30h per unir-nos a la resta d'activitats que es faran al carrer, amb motiu del festival d'arts urbanes emmarcat dins del Cítric 2017. Recordeu que les places són limitades!

També us proposem un TALLER DE GRAFFITI al carrer de l'ateneu en el mateix horari de 16h. a 17:30h per infants i joves de 8 a 16 anys i deixarem un mur per intervencions lliures per a les més atrevides.
CASTELLÀ: Os enviamos el Formulario de Inscripción al TALLER DE BREAK del próximo sábado 20 de mayo. Como sabéis es una actividad gratuita dirigida a las y los jóvenes del barrio a partir de 12 años. Nos encontraremos en el gimnasio del Ateneu Popular 9 Barris para comenzar a las 16h y acabaremos a les 17:30h para unirnos al resto de actividades que tendrán lugar en la calle, con motivo del festival de artes urbanas enmarcado dentro del Cítric 2017. Recordad que las plazes son limitadas!

También os proponemos un TALLER DE GRAFITTI en la calle del Ateneu en el mismo horario de 16 h. a 17.30h. para niños y jóvenes de 8 a 16 años y dejaremos un muro para intenvenciones libres de las más atrevidas.

Nom i cognoms *
Your answer
Edat *
Your answer
Número de telèfon *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Selecciona el teu taller (marcar una opció) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy