Prvomajski izlet na otok Hvar, 1.-3. 5. 2020.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do popunjenja autobusa, u slučaju veće zainteresiranosti išla bi 2 autobusa, a odjave su moguće do 1. ožujka. Nakon tog datuma odjave su moguće samo ako postoji lista čekanja, u protivnom si morate sami pronaći zamjenu ili platiti određeni iznos kao da ste na izletu bili. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Ukupna cijena je 820 kn, plaća se na 2. rate u mjenjačnici "Nest" u Murskom Središću. 1 rata: smještaj sa boravišnom taksom u hotelu "Hvar" na Jelsi na bazi polupansiona u dvokrevetnim sobama je 420 kn i treba je platit do kraja veljače. 2. rata: prijevoz autobusom je 400 kn i treba je platit do 15. travnja. Postoji mogućnost dodatnih sadržaja pa vas molimo da se izjasnite u prijavi dal želite: a) 2.5. u popodnevnim satima obilazak Paklinskih otoka s popodnevnim obrokom na brodu (160 kn) ; b) 3.5. ručak u Kninu (60 kn). Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Sonja Vršić (091/545-7377) i Lujz Vršić (097/640-1000). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mail adresa *
Your answer
Mjesto polaska *
30. travnja 2020.: M. Središće (Autobusna) - 23:00 / Čakovec (po dogovoru) - 23:20 / Varaždin (Spar Banfica) - 23:40
Planinarsko društvo *
Planinarska društva prema postojećem Zakonu o pružanju usluga u turizmu smiju organizirati izlete samo za članove Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) sa plaćenom članarinom (članskom markicom) za tekuću godinu. Zbog toga vas molimo da potvrdite da ste član nekog planinarskog društva sa plaćenom članarinom (markicom) za tekuću godinu.
Potvrda plaćanja: *
Ukupna cijena je 820 kn, plaća se u dvije rate u mjenjačnici Nest u M. Središću: 1. rata: smještaj na bazi 2 polupansiona u dvokrevetnim sobama, hotel "Hvar" na Jelsi sa boravišnom taksom - 420 kn do kraja veljače. 2. rata: prijevoz autobusom - 400 kn do 15. travnja. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti do navedenih datuma.
Required
Obilazak Paklinskih otoka brodom (160 kn) *
Jedna od dodatnih opcija je obilazak Paklinskih otoka brodom u poslijepodnevnim satima, 2.5.sa popodnevnim obrokom na brodu. Molimo vas da odaberete da li želite tu dodatnu (neobaveznu) opciju ili ne.
Ručak u Kninu na povratku (60 kn) *
Druga dodatna opcija (neobavezna) je ručak u Kninu u bivšem domu JNA prilikom povratka 3.5. Molimo vas da se izjasnite da li želite ručak u Kninu po cijeni od 60 kn.
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva, kao i u tiskanim i elektroničkim medijima za potrebe promocije Društva i planinarstva u cjelini.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy