Joogakurssi senioreille syksy 2020
Kurssilla tehdään rauhallisia joogan perusliikkeitä, joiden tarkoituksena on lisätä kehon joustavuutta, tasapainoa ja kestävyyttä. Liikkeitä ohjaa oma luonnollinen hengitys, mikä auttaa keskittymään ja lisää tietoista läsnäoloa tässä hetkessä. Tavoitteena on kehon ja mielen yhteistyö, hyvä olo ja syvempi yhteys omaan itseen. Jooga auttaa kuuntelemaan omaa kehoa ja pitämään siitä huolta. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Kurssi soveltuu kaikille, joiden kunto sallii yksinkertaisia taivutuksia omaa kehoa kuunnellen. Kurssin ohjelma on suunniteltu erityisesti senioreita ajatellen, mutta siihen voivat osallistua myös nuoremmat rauhallisesta joogasta kiinnostuneet. Oma jooga-alusta tulisi ottaa mukaan. Jumppakuminauhasta, joogavyöstä tai pitkästä huivista voi olla apua joissakin liikkeissä. Myös tennispallolla on kurssilla käyttöä.

Hertsikan Pumpun asukastila torstaisin 5.11.-17.12. klo 10-11. HUOM! Kurssia ei ole 19.11. Asukastilan osoite on Hiihtomäentie 36.

Kurssin hinta: 58 euroa. Minimi 13 osallistujaa.

Ohjaaja: Joogaopettaja Salla Kaitokari

Kurssille mukaan: Kurssille tulisi ottaa mukaan oma jooga-alusta. Muita mukaan otettavia apuvälineitä: tennispallo, jumppakuminauha, joogavyö tai pitkä huivi.

Ilmoittautuminen: 29.10.2020 mennessä.
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelin *
Kotikaupunginosasi (tai kotipaikkakunta, jos muu kuin Helsinki)
Mistä kuulit kurssista?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy