Prijava za YOUTUBE ŠKOLU 2.0
YouTube škola 2.0 će se održati od 23. januara do 14. februara 2021. godine VIKENDOM preko dobro poznate – ZOOM PLATFORME uz interaktivne alate, radionice traju u periodu od 10 do 16 časova sa pauzama, a priliku da unaprede svoja znanja i veštine imaće 12 jutjubera/ki početnika/ca.

Ukoliko imaš između 15 i 19 godina, živiš u Srbiji i iza sebe nekoliko videa na svom YT kanalu, ili tek nameravaš da počneš sa stvaranjem sadržaja, ovo je poziv za tebe.

Snimi video u kome ćeš nam predstaviti sebe i teme koje želiš da obrađuješ u svojim klipovima, reci nam koja je tvoja motivacija da pohađaš našu školu i šta očekuješ od nje. Pokaži sebe onako kako želiš da te budući Subscriberi i saradnici vide. Ukoliko imaš već snimljen video koji dovoljno opisuje tebe i tvoju buduću YouTube karijeru, možeš njega iskoristiti kao prijavni video.

Video uploaduj na svoj YouTube kanal pod nazivom „Prijava za KOMS YouTube školu“, a link uz ime i prezime, mesto odakle si, broj telefona i godinu rođenja pošalji najkasnije do 21. januara u 23:59, putem ove forme.

YouTube škola 2.0 Krovna organizacija mladih Srbije realizuje uz podršku DW Akademie u okviru projekta Young Media.
Ime i prezime *
Datum i godina rođenja *
Mesto iz koga dolaziš *
Email adresa *
Kontakt telefon *
Link youtube kanala *
Link videa prijave za YouTube školu *
Da li ti je potrebna neka dodatna podrška tokom radionica? *
Ukoliko da, koja?
Dodatna pitanja
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KOMS. Report Abuse