A 5-a Școală de Vară IPRE - ,,Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani: rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO"
În anul 2019, NATO sărbătorește 70 de ani de la fondare. În decursul acestei perioade, Alianța Nord-Atlantică a reușit să dezvolte relații bilaterale cu peste 40 de țări din lume, inclusiv Republica Moldova. În anul 1994, țara noastră a aderat la Programul "Parteneriatul pentru Pace", ce ne-a deschis calea spre o colaborare mai eficientă și structurată la nivel instituțional cu NATO.

La 25 de ani de la crearea Parteneriatului pentru Pace, este timpul potrivit să analizăm care au fost impactul și rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO sub umbrela acestui program. În acest context, Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează cea de-a 5-a Școală de Vară "Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani: rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO'' în perioada 21 - 23 iunie 2019.

Pentru a participa în cadrul Școlii de Vară IPRE "Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani: rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO", vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Data limită pentru aplicare este 28 mai 2019, ora 23:59.

Nume/ Prenume: *
Adresa de email: *
Telefon de contact: *
Data/Luna/Anul Nașterii: *
MM
/
DD
/
YYYY
Genul *
Nivelul de cunoaștere al limbii engleze: *
Care în opinia dumneavoastră sunt principalele riscuri la adresa securitatății Republicii Moldova? Vă rugăm să răspundeți în limita a 350 de cuvinte. *
Vă rugăm să atașați CV-ul dumneavoastră aici. (limita 10 MB) *
Required
Sunteți disponibil/ă să participați la Școala de Vară pe întreaga perioadă a desfășurării programului (21-23 iunie 2019)? *
Vă rugăm să indicați aici dacă aveți careva restricții/preferințe alimentare pentru perioada Școlii de Vară: *
Ați participat anterior la evenimentele din cadrul proiectului "Tineri pentru NATO"? *
Alte comentarii:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service