Pro Export programma
Export loont. Mits je het goed aanpakt.

Het World Trade Center Leeuwarden, Ynbusiness, Oranjewoud Export Academy, Bowinn en Rabobank spannen zich daarom samen in om de export in Noord-Nederland te verbeteren en te stimuleren.

Hiervoor hebben wij in gezamenlijkheid een voorlopig programma opgezet voor startende en jonge exporteurs en voor ervaren exporteurs. Centraal in dit programma staan het bieden van kennis, kennisdelen en leren van elkaar. En ook het in contact komen met buitenlandse partners.

Dit programma sluit aan bij de wens van de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Tytsjerksteradiel (ANNO Gemeenten) om de sociaal-economische groei in de regio Noordoost Fryslân te versnellen. Hiervoor hebben zij met ondernemers en onderwijs gezamenlijke doelen gesteld in de Versnellingsagenda.

Als samenwerkende partners willen wij een projectaanvraag indienen in het kader van deze Versnellingsagenda. Uiteraard willen wij graag toetsen of ons voorlopige programma voldoet aan de wensen van u als ondernemer. Daarom willen wij u een paar vragen stellen. De invulling neemt ongeveer 5 minuten in beslag.


Met vriendelijke groet,
De samenwerkende partners
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of wtcl.nl. Report Abuse