PET Kupa 2020
Jelentkezési űrlap folyótisztítási akciókra. Elsősorban PET Kupa eseményekre - a VIII. Felső-Tiszai PET Kupára (2020. augusztus 1-9.) és az I. Bodrogi PET Kupára (2020. április 22-25.) - de ugyanitt jelentkezhetsz egyéb petkalóz rendezvényekre és kezdeményezhetsz saját akciókat is.

Fontos, hogy az űrlap kitöltésével csak a részvételi szándékotokat jelzitek, az űrlap kitöltése nem jelent automatikus részvételt a PET Kupán! A szervezett PET Kupa rendezvényeken a résztvevő PET hajók száma a vízi biztosítás és engedélyeztetés miatt korlátozott. A határidő lejártával a nevezéseket összesítjük, majd írásban értesítünk, hogy a jelentkezés elfogadásra került-e.
A PET Kupa eseményeken induló csapatoknak/bekerülő hajóknak/kalózoknak nevezési díjat kell fizetniük, amivel az engedélyeztetés, a vízi biztosítás, a szállás-étkezés és a szervezés költségeihez járulnak hozzá. A regisztrációs űrlapon megadott információk közül a PET hajó neve és a hajóegység leírása nyilvános, a többi információt csak a szervezők használják.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Beküldési határidő a PET Kupa eseményeire: 2020.02.29.
Beérkezett jelentkezések elbírálása a PET Kupa eseményeinél: 2020.03.21.
Jelentkezési határidő egyéb rendezvényekre: folyamatos
Egyéb rendezvényeken való részvételi kérelmek elbírálása: folyamatos

KÖSZÖNJÜK, HOGY CSATLAKOZOL A FOLYÓSZENNYEZÉSEK ELLENI KÜZDELEMHEZ!

Admiralitás
www.petkupa.hu
E-mail: petkupa@gmail.com

Cím nélküli
Hol és mikor tudnál segíteni a hazai folyók megtisztításában? *
Ha pethajót akarsz építeni, és több napra jönnél, válassz az első három rendezvény közül! Ha magadnak, baráti körödnek, cégednek keresel folyótisztítási lehetőséget, akkor a személyre szabott opciót ajánljuk. Ha gyerekes vénkalóz vagy, klikk az utolsó gombra :-)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.