Prijava za Gin Radionicu
Molimo da popunite podatke ispod kako biste se prijavili za jednu od Gin Radionica u veljači.
Radionice se održavaju u destileriji Brigljević na adresi Braće Radić 35, Velika Gorica. Svaka radionica počinje u 18:30h i traje oko dva sata.

Cijena kotizacije je 150 kn. Nakon što popunite prijavu, poslat ćemo vam upute za plaćanje. Ukoliko se prijavljujete uz već kupljeni poklon bon, molimo da navedete odgovarajuću šifru bona.
Broj sudionika je ograničen i prijave su otvorene do popunjenja svih mjesta. U slučaju da je radionica za koju ste se prijavili već popunjena, obavijestit ćemo Vas o budućim događanjima i radionicama u destileriji.

Za sva pitanja i nedoumice, javite nam se emailom na brigljevic@gmail.com.

Vaše ime, prezime i email adresa koriste se isključivo u svrhu evidencije prijava i obavijesti vezanih za radionicu. Na kraju forme možete odabrati želite li se pridružiti Klubu prijatelja destilerije (više info o tome niže).
Termin radionice *
Molimo odaberite željeni termin za sudjelovanje na Gin Radionici.
Ime i prezime *
*Možete prijaviti i više polaznika odjednom. Molimo da navedete sva imena polaznika radi lakše evidencije.
Email adresa *
Šifra poklon bona
Ako želite iskoristiti Vaš poklon bon za dvije osobe, molimo da niže upišete šifru bona.
Želite li se pridružiti Klubu prijatelja destilerije?
Pretplatite se na naš newsletter i postanite prijatelj destilerije! Uskoro ćemo predstaviti novi website destilerije Brigljević, a s time i nove kolekcije pića i program događanja. Članovi Kluba prijatelja destilerije prvi će dobivati obavijesti o ekskluzivnim izdanjima pića i posebnim ponudama za radionice i degustacije. Bez brige, ne spamamo. :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy