Gyereknap a MOL Arénában! MDD v MOL Aréne!
🇭🇺 Gyermeknap alkalmából 2019. június 4-én 08.00 és 14.00 között meghívjuk az iskolásokat a MOL Arénában tartandó nyitott napra. A főépület megtekintésének keretében belépést engedünk a játékosok, az edzők és bírók öltözőibe, szemügyre vehetik a Mix zónát, a sajtóközpontot, az összes VIP helyiséget, valamint a látogatók közelről is megcsodálhatják a játéktér gyönyörű látványát.

A belépés a főépületi recepciónál lehetséges. A stadion megtekintése 8.00-tól kezdődik, 20 perces intervallumokban. Legalább egy tanár/felelős személy jelenléte elengedhetetlen. Egy csoport maximum 25 résztvevőből állhat – a felnőtt felügyeletet is beleszámítva.

Használják ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy betekintést nyerjenek a MOL Aréna azon helyiségeibe, melyek a szurkolók számára más körülmények között nem elérhetők. A belépés ingyenes, szeretettel várjuk Önöket!
--------------------------
🇸🇰 Náš darček k Medzinárodnému dňu detí: v utorok 4. júna 2019 medzi 08.00 a 14.00 h pozývame školákov do MOL Arény na Deň otvorených dverí! V rámci prehliadky hlavnej tribúny sprístupníme šatne hráčov, trénerov či rozhodcov, Mix zónu, Press centrum, všetky VIP priestory a návštevníci si môžu zblízka vychutnať pohľad na hraciu plochu.

Vstup je cez hlavnú recepciu. Prehliadky začínajú o 08.00 h po 20 minútových intervaloch. Nutná je prítomnosť minimálne jedného pedagóga/zodpovednej osoby. Maximálny počet účastníkov v jednej skupine je 25, vrátane dospelého dozoru.

Využite jedinečnú príležitosť zavítať do priestorov MOL Arény, ktoré bežne pre fanúšikov nie sú dostupné! Tešíme sa na vás, vstup je voľný!
Csoport neve/Názov skupiny
Your answer
Csoport vezetője/Vedúca osoba skupiny *
Your answer
Csoport létszám/Počet osôb v skupine *
Your answer
Email *
Your answer
Telefonszám/Tel. číslo *
Your answer
Preferált időpont/Preferovaný čas návštevy
Megjegyzés/Pripomienky
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service