Kontoansökan OBS använd inte detta formulär för adressändringar eom du redan har ett gottiskonto! Eller om du inte kan logga in hör av dig då direkt till admin
För ett Gotlandskaninen.se konto.

Som medlem kan du skaffa dig ett personligt konto på vår domän för att kunna logga in till nya Medlemsforumet och andra tjänster. Det är ett G-workspace konto så du kommer också att få tillgång till dokument, e-post, kalender, foto med mera precis som ett vanligt Google konto men lite bättre (och gratis då vi får det sponsrat som ideell förening).  

OBS: Vänligen ange samma  e-postadress som du har registrerat i medlemsregistret för att få ditt första lösenord. Vill du använda en ny e-postadress måste du först uppdatera registret: Maila Anders Lekander!

OBS använd inte detta formulär för adressändringar om du redan har ett Gottiskont. Maila då Anders Lekander direkt! Tack så mycket. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ange ditt medlemsnummer *
Ditt medlemsnummer Utan G eller M i början
Förnamn (Ditt personliga förnamn även om det är en juridiskt person som är medlem) *
Efternamn *
Adress
Har du ändrat din adress så kan du passa på att uppdatera den nu OBS Fyll bara i detta OM du har ny adress. samt använd bara detta formulär om du inte redan har ett konto. Att bara uppdatera din adress maila Anders Lekander direkt!
Postadress
Mobilnummer
För att återställa konto osv är det mycket bra om du har ett mobil nummer.  skriv på formen "+46706345678"
Information om E-post
Det är valfritt att använda e-post-funktionerna du kan då logga in på "Gmail" och läsa din "Gotlandskanin" e-post och sända e-post därifrån.  Där kan du också aktivera vidaresändning om du inte vill läsa e-posten där. Se denna länk hur du gör det https://support.google.com/mail/answer/10957?hl=sv

Det finns också möjlighet att helt avaktivera e-post funktionen men detta kräver extra tid av en administratör så det bästa är att självadministrera eftersändningen och helt enkelt strunta i att logga in på mailen.  Vill du ändå inte ha e-post funktionen vänligen maila admin@gotlandskaninen.se använd inte detta formulär.

Vill du ha någon alias tex ditt medlemsnummer eller gårdsnamn eller något annat hör av dig till admin.  Är ni flera som tar hand om en besättning kan vi göra en grupp adress åter er också om ni vill.

Allmänna regler för användning av användarkonton
Nedanstående regler gäller för all användning av användarkonton vid Föreningen Gotlandskaninen.

Kontot syftar till att underlätta för medlemmar att få tillgång till material och resurser för att bedriva ett aktivt genbanksarbete.

I övrigt gäller:

* att användarkonton, lösenord och koder är personliga och får endast användas av innehavaren
* att all användning av användarkonton och resurser ska följa Sveriges lagar och förordningar,
* att Föreningens etiska regler reglerar övrig tillåten användning.

Föreningen fördömer som oetiskt när någon
   o försöker få tillgång till nätverksresurser utan att ha rätt till det
   o försöker dölja sin användaridentitet
   o försöker störa eller avbryta den avsedda användningen av nätverken
   o uppenbart slösar med tillgängliga resurser (personal, maskinvara eller programvara)
   o försöker skada eller förstöra den datorbaserade informationen
   o gör intrång i andras privatliv
   o försöker förolämpa eller förnedra andra.

Den som överträder, eller misstänks överträda, ovanstående regler kan stängas av från nätet för utredning. Dessutom kan disciplinära eller rättsliga åtgärder komma att vidtas.
Godkännande av reglerna *
Samtycke till hantering av personuppgifter, GDPR *
Uppgifterna som samlas in genom detta formulär (mailadress, namn, telefonnummer) kommer användas för att nå ut med information till föreningens medlemmar. Om du samtycker kommer dina personuppgifter sparas i ett medlemsregister som Föreningen Gotlandskaninens styrelse  har tillgång till. Uppgifterna sparas i registret så länge du är medlem i föreningen. Efter medlemskapets slut kommer dina uppgifter istället sparas i ett register för tidigare medlemmar i syfte att kunna kontakta dig. Du kan när som helst höra av dig till styrelsen för att få dina uppgifter ändrade eller raderade, mejla då info@gotlandskaninen.se. föreningen kommer att hantera uppgifterna enligt GDPR-reglerna. Genom att samtycka godkänner du att föreningen tar del av dina personuppgifter enligt dessa premisser
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Föreningen Gotlandskaninen. Report Abuse