Inscripció de 2on de Catequesi 2019-2020 (Monestir de Sant Cugat)
Benvolguts pares i mares de la catequesi:
Amb aquest formulari confirmeu la continuïtat del vostre fill/a a la Catequesi de Comunió de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià.

El dia i hora de catequesi d'aquest curs serà el mateix que vau escollir l'any passat.

La inscripció es confirmarà a la primera reunió de pares i mares, que podeu escollir entre el 18 i el 26 de setembre a les 20:30 a la Casa Abacial (l'assistència és obligatòria).

Aportació anual: 30 € (que caldrà ingressar al CC ES73 0081 0001 1500 0119 5021 posant el nom i cognoms del vostre fill i enviant el comprovant a catequesi.monestirsantcugat@gmail.com o portar el comprovant el dia de la reunió de pares). També es pot pagar en efectiu. Si alguna família no pot pagar aquesta col·laboració pot demanar una beca.

Us esperem el dia 18 o el dia 26 de setembre on finalitzareu la inscripció, us informarem del calendari del curs i on podrem resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Benvinguts tots i moltes gràcies!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apreciados padres y madres de la catequesis:
Con este formulario confirmais la continuidad de vuestro hijo/a en la Catequesis de Comunión de la Parroquia de Sant Pere d'Octavià.

El día y hora de la catequesis de este curso será el mismo que escogisteis el curso pasado.

La inscripción se confirmará en la primera reunión de padres i madres, que podeis escoger entre el 18 i el 26 de Septiembre a les 20:30 en la Casa Abacial ( la asistencia es obligatoria).

Aportación anual: 30 € (que teneis que ingresar ingresar en la cuenta CC ES73 0081 0001 1500 0119 5021 poniendo el nombre y el apellido de vuestro hijo y enviando el comprobante a catequesi.monestirsantcugat@gmail.com o traer el comprobante el día de la reunión de padres). También se puede pagar en efectivo . Si alguna familia no puede pagar esta colaboración, puede pedir una beca.
Os esperamos el día 18 o el día 26 de Septiembre donde finalizareis la inscripción, os informaremos del calendario del curso y donde podremos resolver cualquier duda que tengais

Bienvenidos todos y muchas gracias!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nom de l'infant / nombre del niño/a *
Your answer
Cognoms / apellidos *
Your answer
Telèfon de Contacte / Teléfono de Contacto *
Your answer
Email Familiar *
Your answer
Nom de el/la catequista del curs Passat / Nombre del catequista del curso pasado *
Your answer
[Opcional] Voldria canviar d'horari de catequesi (escull el nou horari) / quiero cambiar el horario de Catequesis (elige el nuevo horario)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service