Join our super team | Summer edition
Salutare!
A venit momentul să ne extindem oficial echipa!
Și căutăm oameni cărora să le placă să scrie, să fie curioși, migăloși pe alocuri, câteodată duși cu capul, dar care să ducă treaba la bun sfârșit.
Și nu căutăm doar legal stuff. Vrem să vedem experiențe și idei noi, din business, antreprenoriat, IT, design, contabilitate, comunicare, stil de viață - orice îți face plăcere și vrei să-l expui într-o manieră care să te satisfacă :)
Ce ne dorim? Să fii activ, migălos, chiar să îți placă să scrii și să îți ”rupi” coatele. Să cauți prin multe chestii până o găsești pe aia bună. Și să vii cu idei trăznite.
Ce oferim? Voie bună, mentorat, adeverințe de practică, recomandări, resurse, tips & tricks sau, cum se zice pe corporate ”un mediu oportun pentru dezvoltare profesională și personală”.


Și pentru că GDPR:
O să-ți prelucrăm următoarele date: e-mail, profil de Facebook, Instagram, LinkedIn.
O vom face doar pentru a vedea dacă putem colabora mai departe. Datele le ținem pentru 6 luni de zile ca poate se aliniază altfel astrele.
Dacă vrei să le ștergem, modificăm sau orice altceva, ne poți scrie :)
Email address *
Veșnica întrebare de început: cum te strigau profesorii la catalog? *
Ne place să stalkerim oamenii până să ne dam cu părerea, așa că lasă-ne un profil de Facebook, Instagram și LinkedIn. *
De ce vrei să ni te alături? *
Nu există un răspuns bun sau rău și clar nu vrem răspunsuri academice. Poate fi de la ”să-mi crească valoarea”, ”să primesc adeverință de pratică lucrând remote de pe wc” sau ”dunno, seems kind of fun”. Dar apreciem sinceritatea :)
De mâine ești super redactor la noi. Despre ce ai scrie? Lasă-ne link-ul din Google Drive la un material pana pe 30 martie, incluzând numele, prenumele tau și link-urile de social media aferente. *
Cum ziceam, nu căutăm doar chestii din drept. Poate fi despre ce locuri ai vizitat și ți-au făcut plăcere, unde ai mâncat bine ultima oară și ai uitat de vraful de dosare de executare silită de pe birou, ce muzică te relaxează, impactul ultimelor modificări legislative asupra IMM-urilor, cum faci un business, cum dai faliment, cum faci o poză frumoasă și nu vrei să ți-o fure lumea etc. Vrem să vedem chestii practice și nu rigori procedurale și texte clasice. Scrise pe înțelesul bunicii tale de 80 de ani.
Căutăm oameni activi, care să fie pe faza și atunci când apare o noutate legislativă sau vreo știre mega importantă. Crezi că te poți implică în acest fel? *
Pe lângă articolele documentate, la care muncim cam 1-2 săptămâni (în avans), well, things happen. În fiecare zi apare ceva nou - o lege, o jurisprudența, o știre bombă despre o amendă sau ceva de impact. Și ne place să fim cu urechile ciulite și să scriem. Iar asta necesită un pic de efort de căutat pe tot felul de site-uri (PornHub updates nu prea se pun aici, sorry - decât dacă are legătură cu privacy policy sau vreo modificare legislativă pe porn stuff).
Câte ore ești dispus să aloci? (pe săptămână) *
Nu există un răspuns corect sau greșit aici, să știi. Poți să ne zici că ai doar 30 minute în care să faci un infografic. Și e ok. Sau că în general poți să scrii 1 articol la 2 săptămâni (care poate implică și scrierea a 10 pagini). Sau că vrei să te ocupi doar de urcat jurisprudența nouă 20 minute pe zi. Sau că vrei să scrii câte o pastilă de drept cu ”știați că ...” la 2 zile.
Cam despre ce ai vrea să scrii? *
Ai experiență în voluntariat? Dacă da, dă-ne mai multe detalii: *
Ai mai publicat articole juridice/non-juridice? Daca dă, lasă-ne link-ul.
Intră aici și articole/materiale de pe LinkedIn, postări lungi pe Facebook, blog-uri, guest posts, presă, YouTube - orice. :
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Avocatoo. Report Abuse