Invitație Clubul Primarilor privind Clima și Energia Durabilă
Vă invităm să participați în data de 29 noiembrie 2018 la evenimentul CLUBUL PRIMARILOR PRIVIND CLIMA ȘI ENERGIA DURABILĂ organizat de Asociația “Orașe Energie în România”, ce va avea loc la HOTEL BELVEDERE BRAȘOV, începând cu ora 09:00.

Subiectul întâlnirii este dezbaterea planificării energetice locale actualizată continuu în funcție de nevoile municipalității, în procesul de tranziție către o comunitate cu emisii scăzute de carbon și adaptată la schimbările climatice. Împreună cu strategia, vor fi puse în discuție și formularele unice de colectare date care vor facilita procesul de raportare și vor putea fi utilizate la nivel național de către autoritățile locale indiferent de distribuitorul de energie.


* Participanţii la acest eveniment sunt de acord ca în urma înregistrării, datele de contact furnizate să fie incluse în baza de date a organizatorilor cu menţiunea că acestea vor fi utilizate doar în scopul pentru care au fost furnizate.
Prin acceptarea participării la acest eveniment, se consideră că participanții și-au dat consimțământul de a fi filmați și fotografiați, precum și pentru orice reproducere ulterioară, comunicare publică și/ sau difuzarea materialelor de către organizatori sau de orice persoană autorizată în mod corespunzător de către acesta.

Email address *
Municipalitate/ Instituție *
Your answer
Nume și prenume *
Your answer
Funcție *
Your answer
Telefon *
Your answer
Doresc meniu vegetarian *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service