Inscripció a la presentació de la nova fulleteria de turisme gastronòmic del Bages

QUAN: Dijous, 22 de març de 2018 de 11 a 12h
ON: Restaurant la Fonda de Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages (veure al mapa https://goo.gl/maps/cmZRREcctHu)

Bages Turisme presentarà la seva nova fulleteria de turisme gastronòmic on el Bages explica la seva excel·lent oferta de restauració i d'experiències gastronòmiques, on el vi i l'oli són els principals protagonistes.

Serà la primera vegada que la nostra comarca es mostrarà com una destinació on gaudir d'experiències gastronòmiques en algun dels excel·lents restaurants que aposten per producte i cuina de la terra, (entre ells, un restaurant amb estrella Michelin), visites a cellers d'oli, visites a cellers de vi de la DO Pla de Bages, o d'experiències oleoturístiques i enoturístiques, així com els productes de proximitat i de qualitat del Rebost del Bages.

Aquesta hauria de ser una jornada de celebració de tota la comunitat turística de la comarca a fi de projectar una imatge de destinació turística atractiva i en expansió. Podeu consultar la fulleteria que es presentarà aquí.

PROGRAMA:
- Podeu descarregar el programa detallat de la jornada aquí: http://bit.ly/2FXa87q.

ORGANITZA:
- Bages Turisme

COL·LABOREN:
- Diputació de Barcelona
- Fogons Gastronòmics del Bages i tots els seus xefs!
- Rebost del Bages
- DO Pla de Bages
- Taula de l'Oli del Bages
- Món Sant Benet
Cognoms: *
Your answer
Nom: *
Your answer
Entitat o empresa: *
Your answer
Càrrec: *
Your answer
Municipi *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy